Кадър ФлагманНеизправната ел. инсталация в кухнята погубила готвача Николай -

...
Кадър ФлагманНеизправната ел. инсталация в кухнята погубила готвача Николай -
Коментари Харесай

Флагман: Токов удар в ресторант уби сина на уважаван бургаски водолаз

Кадър Флагман

Неизправната ел. апаратура в кухнята погубила готвача Николай - върнал се от Ирландия, с цел да сътвори семейство в родината си

Великотърновското село Ресен потъна в тъга след гибелта на 39-годишния Николай Кочев. Младият мъж умря ненадейно на работното си място на 20 август, а околните му са безапелационни, че има опит да бъде прикрита повода за нещастието. Според съдебно-медицинската експертиза и данните от аутопсията на тялото на Николай, сърцето му безусловно се е пръснало за секунда от токов удар. Почернените близки упорстват за правдивост и се молят институциите да си свършат работата, тъй че да не се случат и още нещастия в неизправната кухня на заведението, в което е работел младият мъж.

С Флагман.бг се свърза братът близнак на Николай – Жельо Кочев, който в работи в Ирландия. Двамата са синове на уважавания някогашен шеф на водолазите в Бургас Неделчо Кочев, който през 1992 година почина при трагичен случай по време на лов в Странджа, улучен от рикоширал патрон.

„ Семейството ни е унищожено, след черната новина, че брат ми е умрял сякаш от инфаркт на работното си място. Оказа се токов удар заради нередовност в електрическата апаратура в кухнята на този обект. Собствениците, които са холандци, са пробвали да скрият истината за случилото се, като са декларирали,че брат ми е умрял в резултат на сърдечен удар.

Продължение в 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР