Кадър ЕврокомОсвен интервюто на бизнесмена Илия Златанов пред Антикорупционен фонд

...
Кадър ЕврокомОсвен интервюто на бизнесмена Илия Златанов пред Антикорупционен фонд
Коментари Харесай

Стайков: Свидетели и есемеси потвърждават аферата Осемте джуджета

Кадър Евроком

Освен изявлението на предприемача Илия Златанов пред " Антикорупционен фонд " (АКФ) към следствието към този момент има и трима-четирима очевидци от първа ръка, както и есемес връзка, които удостоверяват, че значими неща от правосъдната сфера се вземат решение в ресторанта " Осемте джуджета ", написа clubz.bg.

Това сподели през днешния ден Николай Стайков от АКФ, който дава 2 часа сведения в Софийската градска прокуратура по формираната предварителна инспекция.

Става въпрос за роман на ограбения притежател на компаниите " Изамет " - че съществува смазана машина за търговия с въздействие, услугите се поемат от Петьо Петров-Петьо Еврото против дялове от бизнеса ти, а Министерство на вътрешните работи и прокуратурата се задействат мълниеносно след неговата " благословия ". 

Стайков съобщи и още - че в многогодишния юридически спор към компаниите " Изамет " в този момент някои данни се удостоверяват и от хора, които са на противниковата на Златановата страна, което ги прави " по-скоро правилни ".

Изявленията на обрания предприемач са доказани както с документи, по този начин и с предоставена есемес връзка, които " съответстват, като се наложат едно върху друго ", сподели още Николай Стайков след разпита.

Той назова връзката, предоставена от Златанов на проверяващите - доста любопитна. Споменават се телефонни диалози с министри, следователи, стана ясно още от думите му.

" Основна цел на това, което вършим сега, е да се осветят помагачите, оправячите - тези хора, на които им се носи славата, че отиваш, като имаш юридически проблем.

Много от тях се знаят, за доста от тях има информация, само че е доста мъчно да се намерят очевидци, които да приказват. "

Стайков отговори и на въпрос на Клуб Z: по какъв начин чака да организира следствие прокуратурата, щом в изказванията на Илия Златанов се засяга трансмисия на незаконни въздействия в самата прокуратура и проверяващите органи (а пък главните лица " в този момент са заети с избора на Иван Гешев ", б.р.):

" Това е доста значим тест дали прокуратурата може да се саморазследва. И по тази причина ще проследявам извънредно деликатно какво ще вършат те в този момент. "

Той още един път разгласи, че е предоставена цялата информация, която им е поискана, в това число въпросните есемеси.

" Много се надявам експертизата, която натрупа през последнте седмици и месеци прокуратурата във връзка с анализирането на есемес връзката, да се придвижи и върху връзката вид " обади ли се Петьо на министъра ", сподели още той.

"...Г-н Гешев, който неглижира нашата организация и я слага в някакъв собствен таен светоглед. Който сега е на процедура формалният на прокуратурата. Нямам огромни упования. "
           
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР