Кадър БТВ, архивЗаместник-министър председателят по управление на европейските средства Атанас

...
Кадър БТВ, архивЗаместник-министър председателят по управление на европейските средства Атанас
Коментари Харесай

Заместник-министър председателят по управление на европейските средства: Неравенството у нас е голямо

Кадър БТВ, списък

Заместник-министър ръководителят по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов съобщи пред  : " Не би трябвало да имаме вяра, че ще забогатеем посредством експорт. Реалният мотор на стопанската система е потреблението. Засилването на потреблението може да бъде огромен бонус за стопанската система ".

Според него заплатите на хората по административни постове трябвало да бъдат високи, само че неравенството в България е огромно и не е добре този проблем да се задълбочава. Трябва обаче в България да има хайлайф, безапелационен бе Пеканов.

Според него повече младежи би трябвало да се включат в политиката. „ Аз постоянно съм се опитвал да се показвам позицията си, младежите би трябвало да бъдат подтиквани да имат мнение и да показват позицията си “, добави зам.-министърът.

„ Няма богата страна в света, която разчита главно на туризма “, означи Атанас Пеканов. По думите му в България има богат естествен запас, който би трябвало да бъде употребен, само че би трябвало да се опитаме да развиваме и други сфери.

„ Наука, обучение и нововъведения - това е дълготрайният мотор на едно общество. Вторият фокус е стопанската система, а третият – енергетиката “, счита заместник-министър ръководителят по ръководство на европейските средства.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР