Кадър БНТВ страната мнозинството подкрепя по-строг контрол на огнестрелните оръжия.Американският

...
Кадър БНТВ страната мнозинството подкрепя по-строг контрол на огнестрелните оръжия.Американският
Коментари Харесай

Американският президент поиска забрана на автоматичните огнестрелни оръжия

Кадър Българска национална телевизия

В страната болшинството поддържа по-строг надзор на огнестрелните оръжия.

Американският президент Джо Байдън изиска възбрана на автоматизираните огнестрелни оръжия в страната след две всеобщи пукотевица в разстояние на една седмица. 

Поредните апели за по-голям надзор при носенето на оръжия в страна, претърпяла нещастия след всеобщи стрелби на обществени места като учебни заведения, киносалони и нощни клубове.

Байдън се надява този път законодателите да се вслушат и по думите му да “подходят със здрав разсъдък “ и да спасят американски животи.

„ Това не е и не би трябвало да бъде партиен проблем. Това е американска проблем, “ сподели Байдън.

Републиканците отхвърлят да работят с претекста, че ограничението е в нарушаване на конституционното право за носене на оръжие.

Демократите управляват двете камари на конгреса, само че нямат задоволително болшинство сами да вкарат нови ограничения. Джен Саки - представителят на Белия Дом съобщи, че администрацията обмисля разнообразни стъпки и не изключва въвеждане на укази.

21 годишен мъж е упрекнат, че в понеделник следобяд локално време е разкрил огън в супермаркет в Болдър, щата Колорадо и е лишил живота на 10 души. Масовата пукотевица се случи по-малко от седмица откакто различен стрелец умъртви осем души в салони за разтривки в Атланта.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР