Кадър България Он ЕърАрман Бабикян коментира преговорите за сформиране на

...
Кадър България Он ЕърАрман Бабикян коментира преговорите за сформиране на
Коментари Харесай

Бабикян: На фона на крадливата шайка начело на България - тези момчета от служебния кабинет са грамотни

Кадър " България Он Еър "

Арман Бабикян разяснява договарянията за съставяне на постоянен кабинет и даде оценка на служебното държавно управление. Има 95% съвпадане за това по какъв начин да се организира правосъдната промяна. Конкретните неща, за които са се разбрали - удовлетворен съм, че тези неща бяха в нашата предизборна стратегия. Данък дял да отпадне, налог уикенд - отпадане, да се вкара най-сетне необлагаем най-малко. Вдигане на прага за регистрация по Данък добавена стойност - най-малко двойно. Икономически ограничения, които оставят повече пари в джоба на хората. Банката за развиване няма да се продава. Това сподели за " Денят ON AIR " депутатът от " Изправи се. БГ! Ние идваме! " Арман Бабикян.

По думите му това са забележимите резултати от днешната среща с " ИТН " и " Демократична България ".

" Говорили са за пенсии и обществени помощи при раждане на деца. Всеки желае да даде доста пари на тези, които нямат пари. Как ще се раздава - съгласно мен, ще стане по-скоро на две стъпки, в сравнение с една. Всеки може да дава обещание локум на съчка, въпросът е от кое място ще се достави локумът. Помня тройната коалиция, която одобри десния плосък налог ", напомни той за Bulgaria ON AIR.

Бабикян е на мнение, че нещата лека бавно ще си дойдат на мястото.

" Има доста работни комисии, които не са минали. Не сме обсъждали имена. Казахме ясно, че би трябвало да е ясно какво ще вършат болшинството и кабинетът. Няма по какъв начин да избираме хората по благосклонност и цвят на очите. Трябва да е ясна политиката, която ще се извършва. Надявам се новият министър председател да е с дебели нерви и самоуверен. Това с езиците го оставете, това не е най-важният аршин. Трябва да обединим и политиките, имената по-късно са значими - като реализатори. Не вършим конкурс за хубост или за непознати езици ", добави събеседникът.

Той е на мнение, че множеството хора утвърждават служебния кабинет.

" На фона на крадливата тайфа отпред на България - тези момчета са грамотни. Очаквам от Слави Трифонов да подсигурява политиките от тези срещи, за които сме се договорили. В политиката думите имат значение. Това са залозите, които всеки представител насочва към хората ", акцентира депутатът.

" Трябва политиките да се разясняват една по една, не да се постанова нещо - това е разликата с това, което беше до през вчерашния ден. Няма по какъв начин да се подпише съдружно съглашение. Няма да отстъпим от желанието за война с корупцията и желанието за правосъдната промяна. Поне за профилираното правораздаване имаме единодушие. Опитваме да изпълняваме всичко, което сме дали обещание ", акцентира още националният представител, пише .

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР