Качественият мобилен телефон е най-добрият подарък, който можете да си

...
Качественият мобилен телефон е най-добрият подарък, който можете да си
Коментари Харесай

Най-добрият подарък, който можете да си направите за Коледа

Качественият мобилен телефон е най-хубавият подарък, който можете да си извършите тази година. Във време, в което празниците са лимитирани в границите на 4 стени и най-много 5 души сред тях, технологиите са невидимата нишка, която свързва фамилиите в сложните времена на. Вече честваме рождени дни по телефона, изпращаме подаръците си онлайн и виждаме околните си главно през екрани. Затова е значимо да не вършим компромис с качеството на мобилния ни уред – той ни обезпечава връзка, само че освен с мрежите на мобилните оператори, а и с най-близките за нас хора.

И в случай че си мислите, че щастието не се купува с пари, очевидно към момента не сте се срещнали с новите три смарт телефона на световния софтуерен водач Xiaomi! Те оферират впечатляващи камери и AdaptiveSync екран – специфична технология, създадена главно за промишлеността на видеоигрите, която отстрани накъсването и треперенето. Телефоните са оборудвани и с извънредно мощен процесор и дълготрайна батерия, с цел да имаме задоволително време да се насладим на безбройните им функционалности.



Флагманът Mi 10T Pro доближава несравнимо равнище при основаването и потреблението на наличие, а спецификациите са ненадминати в този клас. Mi 10T продължава да радва потребителите си и дава първокласни преживявания за всички – експерти, стрийминг запалянковци, мобилни геймъри или просто ценители на положителната техника. Mi 10T Lite пък ви обезпечава 5G и пълноценно потребителско преживяване, което не просто става част от живота ви, а го улеснява.

Спомените ви от идните коледни и новогодишни празници ще получат справедливо внимание – висококачествените камери на Xiomi ще уловят всеки скъп миг, към който с наслада ще се връщате след години. Xiomi направи гражданска война с опциите си за още с дебюта на първата в света 108MP камера за смарт телефони, а през последната година вкара и голям брой нововъведения за снимка в софтуера. Ето какви са параметрите в числа:

Mi 10T Pro има ултрависока резолюция и поддържа OIS и 8K видео. Може да се похвали и с впечатляваща 64MP съществена камера, само че това не е всичко – както Mi 10T Pro, по този начин и Mi 10T имат тройна камера с13MP ултраширокоъгълна камера и 5MP макрокамера, оборудвана за особено за снимане на значимите моменти. С 20-мегапикселова предна камера всеки може да наподобява зашеметяващо, без значение дали си прави селфи пред елхата, или организира видеоразговор с родственици в навечерието на Рождество. Така ще можете да спазвате за разграничаване, само че няма да сте надалеч от околните си. Не и с Xiаomi!

И тъй като всички знаем, че ние, девойките, избираме телефоните си главно поради суперфункциите на камерата, ето още няколко аргументи да си подарите някое от новите бижута на Xiаomi – имат цели шест независими режима за дълга експозиция, с цел да заснемем впечатляващи фрагменти единствено с мобилния си телефон! Има Moving crowd режим, който се концентрира върху имобилен обект, до момента в който размазва динамичната конюнктура, както и Star trails, който основава резултат на цялостна звездна пътека оформяща кръг (колко по- може да стане?!).

Режимът Photo Clones пък може да улови до четирима души в един кадър. И за край –  моят персонален любимец – супер занимателната функционалност Timed burst, с която можете да настройвате фотоси с времеви период, а след това да обръщате във видео!  А в случай че имате потребност да разчупите ситуацията на фамилната софра, на помощ идват и три нови фотофилтъра – Cyberpunk, Gold vibes и Black ice, с които заниманието е обезпечено.



Впечатляващите характерности напълно не свършват тук – Mi 10T Pro и Mi 10T могат да се похвалят с една от най-големите акумулатори на флагманската серия на Xiaomi: цели 5000 mAh, с които ще сте изцяло спокойни, че телефонът няма да ви остави през целия ден. Иновативният AdaptiveSync екран пък предлага изключителната отмереност на придвижването и се приспособява към най-подходящата периодичност на освежаване според от наличието. Можете да стриймвате филм, да гледате обичан ефирен или да играете мобилна игра – телефонът ще ви покаже всяко наличие по най-хубавия вероятен метод.

Ако и вие сте като мен и обичате да четете от мобилното си устройство, сигурно знаете какъв брой доста натоварва зрението. От компанията са помислили и за това – създали са специфичен режим на четене Reading Mode 3.0, разполагаем и в трите телефона!

Понастоящем Xiaomi е четвъртата по величина марка смарт телефони в света, а продуктите й се продават в над 90 страни. И има за какво – основала е водещата потребителска IoT платформа, към която са свързани повече от 271 милиона интелигентни устройства, без да броим смарт телефоните и преносимите компютри. Затова, когато купувате коледните дарове тази година, не забравяйте да вземете един за най-важния човек в живота ви – за себе си!

 

С поддръжката на Xiaomi

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР