Кабинетът отпусна 991 128 лева на Министерството на транспорта, информационните

...
Кабинетът отпусна 991 128 лева на Министерството на транспорта, информационните
Коментари Харесай

Кабинетът отпусна почти 1 млн. лв. за поддръжка на правителствения Еърбъс A319

Кабинетът отпусна 991 128 лв. на Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията, за потребностите на Авиоотряд 28, свързани с покриване на разноски по осъществяване на базово техническо обслужване на аероплан Еърбъс A319, съобщи кореспондент на БГНЕС.

С цел поддържане на непрекъсната летателна валидност, повишение сигурността и сигурността на полетите, базовото техническо обслужване на аероплан Еърбъс A319 се прави от време на време на всеки 2 години. От 28 май 2009 година, когато самолетът е признат за употреба в Авиоотряд 28, са осъществени 5 базови механически обслужвания, като последното, правено през тази година, е с максимален размер от изпълнени действия и заради това, продължителността и цената на прегледа е най-висока.

Извършването на базово техническо обслужване обезпечава продължение на летателната валидност, висока сигурност и сигурност на полетите със особено предопределение, като при несъблюдение на тези действия самолетът би трябвало да бъде спрян от употреба. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР