Журналистката от Нова телевизия Лора Крумова най-накрая се реши да

...
Журналистката от Нова телевизия Лора Крумова най-накрая се реши да
Коментари Харесай

Емоции в НОВА. Лора Крумова издава голяма тайна

Журналистката от Нова телевизия Лора Крумова най-сетне се реши да облече бяла рокля, пишат светските издания. Водещата живее от 12 години със своя обичан Сотир, на който роди две деца, само че двамата към момента нямат брак.

Лора и Сотир са дружно от далечната 2009 година, само че толкоз време в взаимно общуване и две деца по-късно към момента се мотаят със сватбата.

Сега се приказва, че под подстрекателството на своя сътрудник Ники Дойнов, който стана жених на 49 това лято, Крумова решила, че не е късно и тя да се види като младоженка.

Новинарят даже я убеждавал да помогне за организацията на тържеството и предложил със Сотир да го създадат в бутикова винарна край Ивайловград, където самият той се взе с половинката си – брокерката на недвижими парцели и някогашна стюардеса Петя.

Мъжът на тв водещата, обаче, бил по-склонен да каже заветното „ да “ на плажа. Известно е, че мъжът до Лора е притежател на учебно заведение за сърф на къмпинг „ Градина “, където повече от 10 лета с телевизионерката живеят на каравана през лятото. През зимата пък гларусът се препитава, като дава уроци по ски.

В нова телевизия се чува, че журналистката, която през август стана на 42, желала да се омъжи още през идващото лято. Аргументът за отлагането за следващата година бил, че и двете им деца – Явор и Мина, ще могат да участват на сватбата на мама и баща като шафери и да имат ясни мемоари от щастливото събитие.

. Близо година Крумова работи като зам. основен редактор на шоуто на Николаос Цитиридис, само че откакто орязаха бюджета му и редуцираха ефирното  време до половин час, тя направи трансфер назад при старите си работодатели, написа Марица..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР