Журналистката Николета Маданска отпразнува първия рожден ден на сина си

...
Журналистката Николета Маданска отпразнува първия рожден ден на сина си
Коментари Харесай

Николета Маданаска не спи от вълнение

Журналистката Николета Маданска отпразнува първия рожден ден на сина си Йоан, облечена в роклята, която е носела в 9-ия месец от бременността си него. Това стана ясно от фотоси от празника, които половинката на Венелин Петков разгласява в обществените мрежи. Малко преди да роди, тя си е правила фотосесия, пременена в тоалета от празненството на детето.

Синът на Николета Маданска и Венелин Петков навърши годинка предишния понеделник. " Не мога да заспя. Вълнувам се. Както в онази нощ. Събота против неделя. 22 ноември. Точно преди година. Тогава нямах самообладание да се срещнем, мое благо дете. Сега нямам самообладание да се събудиш, с цел да те прегърна ", написа в обществените мрежи щастливата майка.

Малко откакто роди, тя съумя да влезе в идеална форма и да се завърне към обичаните си секси тоалети. Фактът, че на рождения ден е била с роклята от 9-ия месец, вместо с някоя от обичаните си впити в тялото роклички, е следващо доказателство, че тя чака и второ дете, макар че заобикаля обществени мнения по тематиката. С бременността с Йоан нещата стояха по същия метод. Николета и мъжът ѝ Венелин отказваха да разясняват тематиката до раждането на бебето.

Празникът на детето е бил в домашна конюнктура. Украсата е била от жълти и сини балони, а тортата – с рисунка на жълто пате върху наследник декор. Цяла година спортната журналистка бъркаше торти за всеки кръговиден месец от раждането на детето, само че Йоан не е близвал от тях. Сега към този момент и той е опитал сладкиша, който е бил здравословен и недопечен.

" 11 месеца Йоан единствено протягаше ръце към творенията ми по случай месечинките му. Захар, шоколад, маскарпоне или сметана обаче не са част от неговото меню, по тази причина си оставаше единствено със фотография пред следващата торта на мама. До през днешния ден! Когато към този момент си мъж на цяла една година, е редно да получиш парче торта. А за какво не и цяла? ", разяснява Николета Маданска.

Засега тя не е оповестила дали ще се връща на работа в bTV, откакто изтече първата година от отпуска ѝ по майчинство. Работещите в малкия екран рядко употребяват втората година майчинство, писа Уикенд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР