Журналистите на Световен автомобил на годината за жени избраха Peugeot

...
Журналистите на Световен автомобил на годината за жени избраха Peugeot
Коментари Харесай

Коя е колата на 2022 г.: Изборът на дамите

Журналистите на Световен автомобил на годината за дами избраха Peugeot 308 за най-хубав автомобил в света за 2022 година Обявяването на спечелилия напълно съзнателно съответствува с Международния ден на дамата, доста специфична дата, тъй като дава на дамите глас и свободи, написа fakti.bg.

Преди да гласоподават, 56-те автомобилни журналистки от 40 страни тестват десетки модели и правят оценка всеки подробност. В първия кръг на гласуването бяха определени най-хубавите коли във всяка категория от общо 65 претендента.

  Победителите бяха:

Peugeot 308 (Най-добър градски автомобил)

Kia Sportage (Най-добър фамилен SUV)

BMW iX (Най-добър огромен SUV)

Ford Mach-E (Най-добър фамилен автомобил)

Audi e-Tron GT (Най-добър автомобил)

Jeep Wrangler 4xe (Най-добър 4x4)

Във втория кръг тези финалисти бяха употребявани като основа за избора на най-хубавата кола в света 2022. „ Тази година гласуването беше по-оспорвано “, споделя Марта Гарсия, изпълнителен президент на WWCOTY.

В последна сметка и след финалното гласоподаване везните се наклониха в интерес на най-новото Peugeot.

Новото 308 е модел, който журито квалифицира като автомобил, който предлага съвсем всичко, което бихте могли да поискате от една кола. Ако сте пропуснали нашият обширен тест на новото Peugeot 308 или в случай че желаете да научите повече за победилия, можете да прочетете в нашето ревю.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР