Журналисти научиха от Комисията за надзор и контрол на държавните

...
Журналисти научиха от Комисията за надзор и контрол на държавните
Коментари Харесай

91,7% от дъщерни дружества на държавни предприятия в Китай възобновиха работа

Журналисти научиха от Комисията за контрол и надзор на държавните активи при Държавния съвет, че преди 3 февруари системите за ръководство и надзор на 96 държавни предприятия и дъщерните им сдружения са нормализирали интервенциите си.

В момента възобновяване на работата и производството на тези компании протича обикновено. До 26 февруари, 91.7% от 48 000 дъщерни сдружения на държавни предприятия са възобновили работа, предава радио " Китай ".

Гарантиране на здравето на чиновниците и работата за предварителна защита и надзор са причина за възобновяване на работата. Съобщено бе, че тези компании са създали съответни ограничения в тази тенденция, като в това време подсигуряват заетостта на приключилите студенти.

Като значима мощ в построяването на „ Един пояс, веднъж ", държавните предприятия са подхванали ограничения за гарантиране на постоянното опериране на плановете си в чужбина, усилване на интернационалното съдействие в индустриалния потенциал и своевременното култивиране на поръчките, гарантирайки качеството на продуктите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР