Журналистът Валерия Велева изказа недоумението си от появата на кандидатурата

...
Журналистът Валерия Велева изказа недоумението си от появата на кандидатурата
Коментари Харесай

Валерия Велева: Откъде го изкараха този Пламен Николов?! Той е политически неподготвен

Журналистът Валерия Велева изрече недоумението си от появяването на кандидатурата на Пламен Николов от " ИТН " в последния вероятен миг. По думите ѝ всичко тръгнало от абсурда с отдръпването на номинацията на Петър Илиев и напомни, че съгласно Слави Трифонов такова име въобще не е било обсъждано, до момента в който някои от водачите на така наречен протестни партия бяха признали, че името на Петър Илиев е измежду обсъжданите за възможен министър председател на страната. Тя изиска да разбере кой лъже в тази ситуация.

,,Как беше изваден в последния миг Пламен Николов? Къде е съвещанието на парламентарната група, която по Конституция би трябвало да предложи и излъчи кандидатурата на министър-председателя?! Кой е този орган, който го избра? Това е разрушение на основите на парламентаризма на България'', разяснява Велева в утринния блок на bTV.

Този човек никой не го познава. В " Панорама " видяхме просто един бодър човек, който обаче е политически неопитен. Ако е бил в действителност избран преди две седмици за министър председател, както настояват от Има Такъв Народ, трябваше да е квалифициран. Казвайки, че Договорът с районен съд Македония би трябвало да бъде ревизиран е голям политически гаф, добави още тя.

,,Как е квалифициран по тези пет цели?! Видяхте ли някаква конкретика в неговите отговори? Попитаха го по какъв начин ще осъществя своите политики, той споделя, че това било техническа работа. Значи имаме доста, доста сериозен проблем'', показа Велева.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР