Журналистът Симон Милков и лидерът на Възраждане Костадин Костадинов в

...
Журналистът Симон Милков и лидерът на Възраждане Костадин Костадинов в
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 20 януари


Журналистът Симон Милков и водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в директен конфликт в коридорите на Народното събрание. Милков зададе провокативни въпроси на Костадинов: " Как сте си купил къща във Варна за 180 000 лева и Цончо Ганев човек на ТИМ ли е? Вие блъскахте чиновниците на НСО. Как брачната половинка ви, със заплата на организатор в музей, придобива парцели за огромни суми ", обърна се той. " След като сте осъждан и обвиняем какво вършиме тук, вие не сте публицист ", отговори му водачът на " Възраждане ", представен от novini.bg.

Президентът с първи коментар за визитата на премиера Кирил Петков в Северна Македония. Изявлението идва единствено ден, откакто Румен Радeв постави клетва за втори петгодишен мандат, оповестяват от Нова телевизия.

" Налице е индикатор за неизяснена идея за това какво желаеме да реализираме с идната структурна промяна в Министерство на вътрешните работи. Всички взети политически решения до момента през годините - без оценка, без разбор, без ясни цели, демонстрират противоположен резултат ".

Това разяснява пред БНР ген. Валери Григоров, някогашен началник на Гранична полиция, дълги години шеф на Охранителна полиция в Столична дирекция на вътрешните работи.

До края на деня или най-късно на следващия ден се чака да излезе новата заповед на РЗИ-София за въвеждане на ограничаващи ограничения против разпространяването на Covid-19. Ограничения ще има за заведенията и публичните места, разгласи държавният здравен контрольор Ангел Кунчев, представен от Българска национална телевизия. Работното време на тези обекти ще е до 22:00 часа, а допускането до тях ще става със зелен документ.

Бях заставен да се включа, тъй като съучастникът ми заплашваше мен и сина ми. Това съобщи пред съда Гарабед – един от обвинените за жестокото ликвидиране на жена в Русе, представен от Нова тв. По време на днешното съвещание по делото съдът реши да остави него и другия обвинен – Михаил, за непрекъснато в ареста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР