Журналистът от програма Христо Ботев“ на БНР Анелия Торошанова получи

...
Журналистът от програма Христо Ботев“ на БНР Анелия Торошанова получи
Коментари Харесай

Водещата Анелия Торошанова с награда от медиатори

Журналистът от стратегия „ Христо Ботев “ на БНР Анелия Торошанова получи премия от Професионалната асоциация на посредниците в България р(ПАМБ).

На Коледно празненство в Гранд Хотел София юрист Елиза Николова - ръководител на Професионалната асоциация на посредниците в България връчи грамота и статуетка с формата на фар на профилираното юридическо предаване „ Законът и Темида “ за дейна медийна поддръжка на медиацията.

Адвокат Николова приветства водещата на „ Законът и Темида “ с думите: „ Вашето предаване свети като фар в медийното пространство и има огромно значение за обществото и слушателската публика, както и за обективното отразяване на събитията в правосъдната система и всички въпроси и проблеми, свързани с медиацията. “

Председателката на ПАМБ пожела на журналиста Анелия Торошанова да бъде все по този начин устремена и справедлива, прецизна и изобретателна в работата си.

„ За мен е наслаждение да бъда довечера измежду представителите на гилдията на посредниците. Благодаря за премията. Тя е скъпа за мен. Аз също поддържам концепцията за въвеждане на наложителна медиация при разрешаването на някои типове разногласия и в тази тенденция е належащо да бъдат направени настоящи законодателни промени. Ролята на юридическото предаване „ Законът и Темида “ и на БНР като социална медия е да бъде близо до хората, да отразява обективно и правилно, а също по този начин да образова и образова и в областта на медиацията. А стане ли дума за медиация, отнася се за работа посредством и върху човешките връзки “, сподели Торошанова пред представителите на гилдията на адвокатите-медиатори и гостите на събитието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР