Журналистът Мартин Карбовски, който в началото на годината стана на

...
Журналистът Мартин Карбовски, който в началото на годината стана на
Коментари Харесай

Карбовски: Не страдам за телевизията

Журналистът Мартин Карбовски, който при започване на годината стана на 52 години, съобщи, че не страда за малкия екран. В момента той се изявява единствено в интернет пространството, само че е безапелационен, че всеки кореспондент би трябвало понякога да напуща медията, в която работи, с цел да не не помни за живия живот. Това прави сега и той, написа burgas24.bg.

Карбовски е безапелационен, че не абсурдът с дизайнерката Мегз го е изхвърлил от bTV.

Предаването му " Втори проект “ спря през 2021 година макар солидните рейтинги, които набираше. Карбовски и през днешния ден се придържа към формалната версия, че договорът му с медията е изминал, само че съгласно слуховете главната причина за отстраняването на журналиста е обвързвана със секс обвиняванията, които насочи тогава много обществено Миглена Каканашева - Мегз.

Дизайнерката от Раковски самоуверено упрекна Карбовски, че я изнудвал за полови услуги, с цел да продължи да взе участие в предаването му. " Ще кажа още нещо - този човек, който всяка седмица приказва в ефир за морал, е развален от вътрешната страна, постоянно пийнал и дрогиран. Има и други девойки, които са потърпевши от него “, приключи Каканашева шокиращото си самопризнание.

Тя се закани да съди водещия, той пък загатна, че Мегз има душевен отклонения и също заплаши, че ще я подведе под правосъдна отговорност. И двамата обаче по този начин и не се видяха в правосъдна зала, а през днешния ден в едно от редките си изявленията Мартин изясни, че договорът му не бил удължен, тъй като bTV нямали потребност преди изборите от хората, които той показвал - небогати и нещастни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР