Жозе Моуриньо засипа със суперлативи националния отбор на Франция и

...
Жозе Моуриньо засипа със суперлативи националния отбор на Франция и
Коментари Харесай

Моуриньо посочи фаворита си за златните медали на Евро 2020

Жозе Моуриньо засипа със суперлативи националния тим на Франция и го уточни за огромния любимец за купата на Евро 2020. Специалния също по този начин акцентира, че в този момент е моментът Англия да стане европейски първенец за първи път, защото " Трите лъва " биха изиграли съвсем всичките си мачове на " Уембли ".

" Франция може да си направи " А " тим, " Б " тим и " В " тим, тъй като в този миг те имат необикновен брой топ играчи. Когато имаш Килиан Мбапе на твоя страна, доста е мъчно да не спечелиш. Не виждам никакви недостатъци в отбора. Ако би трябвало да назова един тим, който ще вземе купата, ще кажа Франция, тъй като тяхната група от футболисти е фантастична. Те би трябвало да завоюват шампионата. Ако не го създадат, това ще бъде несполучливо европейско състезание за тях. "

" Англия, дружно с Бразилия, е може би един от двата най-трудни национални тима, на които да бъдеш селекционер, поради това, което хората чакат от отбора. Това е сложна страна, в която се чака доста от играчите. Вместо да бъдат подкрепяни футболистите от началото до края, ние незабавно започваме с отрицателни неща за тях. Те би трябвало да бъдат доста мощни прочувствено, с цел да се оправят с това напрежение. Ако го създадат, те имат огромен късмет. Груповата фаза е вкъщи, полуфиналите и финалът - също. Сега е моментът за купа, както беше през 1966-а. На Евро " 96 не се получи поради осъществяване на дузпи, което е нещо доста непредвидимо. Този път те би трябвало да хвърлят всички сили ", разяснява Моуриньо пред " Сън ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР