Жозе Моуриньо се възползва от поражението на Ливърпул от Барселона

...
Жозе Моуриньо се възползва от поражението на Ливърпул от Барселона
Коментари Харесай

Моуриньо захапа Клоп и Гуардиола

Жозе Моуриньо се възползва от провалянето на Ливърпул от Барселона в първия полуфинал от Шампионска лига, с цел да нападна работата на Юрген Клоп.

„ Бих желал да отида в един клуба и да мога да направя, да вземем за пример това, което направиха Юрген и Пеп. Ако погледнете тима на Ливърпул, какъв брой играчи са били част от него преди Клоп да пристигна? Когато Пеп не беше удовлетворен от четиримата бранители, през същоъо лято купи четирима нови, които хареса. Купи и Клаудио Браво, само че не беше удовлетворен от него и през идващия сезон купи Едерсон “, разяснява Моуриньо.

„ Юрген е отпред на тим, който не е спечелил нищо в продължение на три години и половина и към момента има доверие в него. Този сезон те имат огромна опция да създадат нещо, само че това ще бъде първият път, в който могат да завоюват трофей “, добави Специалния.

„ Преди да стартира идната си работа, няма да стартира диалог с клуб без да знам какво желае и какво предлага във връзка с структурата и задачите си “, сподели още Моуриньо.

Португалецът е без работа от декември месец, когато бе уволнен от Манчестър Юнайтед.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР