Жозе Моуриньо беше бесен след поражението на Рома от Интер

...
Жозе Моуриньо беше бесен след поражението на Рома от Интер
Коментари Харесай

Моуриньо нападна репортер: Работата ти е лесна, затова печелим много повече от теб!

Жозе Моуриньо беше гневен след провалянето на " Рома " от " Интер " с 0:3 и си го изкара на публицистите. Голове на Хакан Чалханоглу, Един Джеко и Дензел Дъмфрис до 39-ата минута на " Олимпико " взеха решение изхода от конфликта в Серия " А ".

Това бе втора поредна загуба за римските " вълци " след провалянето с 0:1 от " Болоня " в средата на седмицата. Така отборът на Специалния заема петото място в класирането, само че е на девет точки от зона " Шампионска лига ".
Снимка: Reuters
По време на конференцията след мача с " Интер " португалският експерт отхвърли да отговори на въпрос на кореспондент, като му съобщи: " Работата ти е доста по-лесна от нашата и по тази причина ние печели много повече от теб ".

Все още нервиран от предходните въпроси и от неприятния резултат на отбора си, Моуриньо реши да не дава отговор повече на питанията на публицистите, само че пък отбрани играчите си с надалеч по-високата класа на " нерадзурите ".

Моуриньо застана отпред на " Рома " през лятото, откакто през април беше уволнен от " Тотнъм ". Завръщането му в Италия се одобри със смесени усеща. Той изведе " Интер " до требъл през 2010 година със спечелването на купата, купата и трофея в Шампионската лига.
Снимка: Reuters
В Лигата на конференциите представянето на " Рома " също не впечатлява. " Джалоросите " катастрофираха в Норвегия със загуба с 1:6 от " Бодьо Глимт " и сега са на второто място в групата.

В четвъртък (9 декември) отборът на Моуриньо гостува в София на ЦСКА. Срещата на стадион " Васил Левски ", която е последна за " армейците " в Европа през този сезон, ще бъде излъчена онлайн по bTV Action от 19:45 ч. Коментарното ни студио стартира 45 минути по-рано.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР