Животът си знае работата. Тъкмо си мислиш, че ти е

...
Животът си знае работата. Тъкмо си мислиш, че ти е
Коментари Харесай

Това, което си е ваше, ще дойде и без да го търсите

Животът си знае работата. Тъкмо си мислиш, че ти е объркал всичко, а той ти го е подредил. Това, което е твое, ще пристигна. Това, което не е твое, ще си иде. Вярвайте в това, тъй като е самата истина.

И няма потребност да бъдете нещо друго от това, което сте, единствено, с цел да привлечете нечие внимание.



„ Бъди какъвто си и казвай това, което чувстваш, тъй като тези, които не те одобряват, нямат значение, а тези които имат значение, ще те одобряват.”, споделя доктор Сюс. И е безусловно прав. Защото живеейки като някой различен, пробвайки се да бъдете други, с цел да се харесате, с цел да получите нещо, което си мислите, че ще ви направи щастливи, вие губите себе си. Губите своето Аз. И в един миг това, което сте желали, ще пристигна, само че вие няма да се почувствате щастливи.



Бъдете себе си. Обичайте живота си и бъдете признателни за това, което сте, което имате и което ви се изпраща. Не търсете. Онова, което си е ваше, ще пристигна. И то сега, в който сте подготвени да го посрещнете.



Повярвайте ми, по този начин е. Мога да го илюстрирам с безчет образци от моя живот. И раздялата, и любовта, и раждането на децата, и триумфът в работата - всичко си идва в точното време. Може да ви се коства, че не ви се получават нещата, че всички се радват на обич, семейство, пари, а вие не. Но не сте прави. Бъдете търпеливи. Бъдете признателни. Бъдете отворени към света и той ще ви отговори със същото.

"Онова, което е в душата ти, е единствено твое! ", споделя Уитни Хюстън. А ние сме уверени, че това, което е записано за теб във вселенската карта, ще се случи и няма потребност да го чакаш или търсиш. Живей! Просто живей. По най-хубавия метод. Всеки момент. Всеки час. И когато един ден се обърнеш обратно, ще видиш, че най-хубавото за теб си е пристигнало при теб.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР