Животът понякога не е честен. Шоколадът е показателен за това

...
Животът понякога не е честен. Шоколадът е показателен за това
Коментари Харесай

Еврика! Вече има здравословен шоколад за отслабване

Животът от време на време не е почтен. Шоколадът е индикативен за това изказване. Ако не беше по този начин, всеки щеше да може да яде големи количества от лакомството без риск за здравето и талията.

Има обаче светлина в края на тунела, тъй като някой интелигентен човек се е сетил да направи шоколад от авокадо. Продуктът бе пуснат неотдавна публично на пазара. Едно блокче от сладкиша се търгува за 10 $, само че пък, въпреки това, десертът е потребен за здравето и от него не се пълнее.

Десертът е първият по рода си и към този момент е същински шлагер в Калифорния, където бе основан. На цвят е светлозелен и е изработен от кремав бял шоколад и свежо авокадо. Производителите изясняват, че употребяват единствено натурални артикули локално произвеждане, които са закупени от ферми, даващи биологично чиста продукция.

Изследване е посочило, че шоколадът от авокадо е доста по-полезен от общоприетия шоколад. Намаленото количество захар в него не го прави рисков за организма, а здравословните мазнини в десерта го трансформират надали не в наложителен. Благодарение на съставките в авокадото шоколадът засилва мозъчната функционалност, заздравява кожата и поддържа ниските равнища на холестерол.

Също по този начин съвършената композиция сред шоколад и авокадо бързо засища глада, без да натоварва тялото. Не е нужно даже да хапнете целия десерт, а единствено дребна част от него за тази цел. Това прави шоколада съвършен артикул за диета, което отвред видяно е сбъдната фантазия – шоколад за намаляване!

Създателите на новия артикул плануват да разширят производството си. До края на 2019 година възнамеряват шоколадът да се продава в цяла Северна Америка, а през 2020 година новият десерт би трябвало да доближи и до Европа.

Манията по авокадото стартира през 70-те години на ХХ век. След всеобщото му разпространяване се появиха доста аво-тематични творения. Доскоро най-популярните бяха бирата и чипсът, направени от авокадо, само че по всичко проличава, че в скоро време шоколадът от вкусния плод може и да им вземе шампионата.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР