Животът на някои двойки изглежда като истинска идилия отстрани. Но

...
Животът на някои двойки изглежда като истинска идилия отстрани. Но
Коментари Харесай

Животът ми е перфектен, но не мога да спра да мисля за изневярата на съпругата ми

Животът на някои двойки наподобява като същинска идилия в профил. Но какво се крие зад усмивките и щастливите фотоси, единствено те знаят и в никакъв случай няма да покажат пред света. Днешната ни история e за мъж, който има всичко като се изключи благополучен брак. Как една невярност може да съсипе един човек, прочетете в идващите редове:

"Аз съм мъж, който на пръв взор има всичко - хубава работа, първокласна къща, страхотна кола, брачна половинка и две прелестни деца. Постигнал в живота всичко това, за което доста хора единствено мечтаят. Но истината е, че фамилният ми живот е цялостен пъкъл.

 мъж

Не мога да спра да мисля за изневярата на брачната половинка ми. Изминаха 3 години, откогато разбрах, че тя е имала спекулация със брачна половинка на най-хубавата си другарка, само че към момента не мога да се примиря.

Когато стана ясно, че ми е изневерявала месеци наред с него, двамата взехме решение, че ще си дадем втори късмет и че ще създадем всичко допустимо, с цел да останем дружно. Преместихме се в различен град, скъсахме всевъзможни връзки с най-хубавата ѝ другарка и мъжа ѝ, започнахме отначало. И успяхме - сега връзката ни е хубава, хармонична...но болката в мен е останала. Не мога да спра да пострадвам и да мисля за това, което се е случило. Чувствам се като руина...

Имам контузии още от детството, защото родителите ми бяха доста неприятен образец и имаше доста принуждение, кавги, обиди и даже визити от полицията, преди да се разведат. Майка ми не спираше да изневерява на татко ми, държеше като младеж. Много постоянно отсъстваше от у дома и аз трябваше да се погрижа за сестра си, тъй като е доста по-малка от мен. Постоянно замествах майка ми в това отношение, а връзките ѝ с татко ми бяха ужасяващи. И се веселя, че най-сетне се разведоха.

Казвах си, че в никакъв случай няма да разреша това да се случи и на мен, само че не щеш ли със брачната половинка ми се оказахме в сходна обстановка. И макар че доста се постарахме да забравим за случилото се и да бъдем щастливи дружно, не мога да спра да мисля за това, че съм можел да предотвратя изневярата ѝ. Чудя се къде съм сбъркал, за какво тя го е правела...

 жена, мъж

Животът ми би бил доста по-хубав, в случай че можех един път вечно да спра да мисля за предишното ", В.

Вие по какъв начин мислите? Има ли бъдеще този съюз и допустимо ли да предотвратите невярност?

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР