Животът на братя Диневи винаги е във фокуса на медийното

...
Животът на братя Диневи винаги е във фокуса на медийното
Коментари Харесай

Известна миска ражда седми наследник на Динко Динев (Снимка)

Животът на братя Диневи постоянно е във фокуса на медийното внимание. Обикновено за това не липсват мотиви, какъвто е и актуалният случай.

Преди броени дни Динко Динев събрал фамилията си и им съобщил изненадваща вест. От казаното всички онемели и мъчно съумели да схванат, че това не е смешка, оповестява show.blitz.bg. Милионерът е познавач на женската хубост.

Зад гърба си има 6 деца от 4 дами, а златотърсачките не стопират да търсят път него с вярата да ги направи свои съпруги. И бързат да му родят дете, мислейки си, че по този метод ще си уредят ярко бъдеще.

Репортер на медията разбра коя е последната държанка на предприемача. Свикал фамилията си и им съобщил, че с младата му другарка ще стават родители.

Това ще е седмо дете за предприемача и първо за приятелката му Даниела Неделчева, позната ни от риалити състезанието Мис България през 2013 година За нея знаем, че е на 29 години от Бургас. Носителка е на две бакалавърски степени – „ Дизайн “ и „ Бизнес администрация “ и се гордее със своите човещина и одушевеност.
 Известна миска ражда седми правоприемник на Динко Динев (Снимка)

Хора от обкръжението на Динев издават, че Даниела е влезнала съществено под кожата му. Самият той се хвалел с новото си завладяване, защото мислела за ползите му, а освен да харчи готовите пари. Даниела навлязла съществено в естетиката на бизнеса на известните братя и бранила техния интерес. А пред другари Даниела споделила, че не мисли да остане с едно дете. Мераците й са да направи Динко Динев татко още два пъти.

Динко скоро ще стане татко за седми път от пета жена. Малцина обаче знаят, че единствено една е съумяла да го заведе до олтара и това е майката на първородните му деца – Нели. Дамата не е известна в общественото пространство и в никакъв случай не е парадирала с ситуацията на някогашния си брачен партньор. Тя живее в Свети Влас с различен мъж и държи магазин в Несебър.

След нея на фамилни начела живее с Росица, която дълги години е работила в бургаската полиция. От нея Динко има щерка – Александра, която приключи образованието си в влиятелен швейцарски лицей. А след края на връзката им звездата изгрява за красивата Соня от Ботевград. Тя го подарява с две деца и се слави като дамата, която се е задържала най-дълго до него – цели 7 години.

Облак надвисва над Соня след появяването на плеймейтката Мария Цветкова. И тя го подарява със наследник през 2010 година, който е кръстен на брат му Йордан. Двамата претърпяват плевел романс, а в този момент на хоризонта е новата тръпка на Динев – Даниела, която ще му роди седми правоприемник в края на годината.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР