Животът на Александра Сърчаджиева толкова често бе по страниците на

...
Животът на Александра Сърчаджиева толкова често бе по страниците на
Коментари Харесай

Сърчаджиева призна кога се е срамувала от майка си

Животът на Александра Сърчаджиева толкоз постоянно бе по страниците на жълтите вестници, че тя реши да излезе и да си каже безусловно всичко и то „ На живо “ пред хиляди хора. На 11 май в зала 1 на НДК тя ще показа спектакъла с истории от персоналния й живот.

„ Това е огромна крачка за мен в работата ми като актриса. Голяма зала, доста хора… Всеки път вечерта преди „ На живо “ не мога да дремя, а в този момент към този момент няколко дни не мога да дремя и не знам по какъв начин ще я караме “ – показа Алекс в " Шоуто на Николаос Цитиридис ".

На премиерата на спектакъла тя гълта муха на сцената.

„ Казах на хората „ Извинявайте, имам муха в гърлото “. Изпих цялата вода на сцената, само че мухата не се дави. Режисьорът Димитър Коцев-Шошо и сценографът Никола Тороманов пристигнаха с бутилки вода… Освен да излизам на сцената с маска като пчеларите “ – пошегува се актрисата.

Към диалога се причисли и дъщерята на Алекс – София. Тя е гледала за първи път представлението в Лондон.„ На три пъти мислех, че няма да мога да продължа от неспокойствие, тъй като знам, че тя е в публиката. И аз съм човек, и аз душа нося “ – описа Алекс.

На въпроса на водещия какво знае за баба си Пепа Николова, София отговори „ Знам, че е била доста добра актриса и грижовна към мама “.

Тя призна, че не желае да става актриса и евентуално няма да гледа майка си в НДК, тъй като „ веднъж ми стига, че я гледах “.

„ Когато ставаше на 10, рожденият ден беше у дома поради пандемията. Аз у дома си вървя като 6 без 10 – дънки, маратонки, без грим и Софи сподели „ Мамо, няма ли да сложиш рокля, с цел да заприличаш на жена. Сетих се, че аз също имах интервал, в който се срамих от майка. Пепа беше хаймана, а другите майки все едни такива нагласени “ – спомни си актрисата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР