Животът може да поднесе толкова изненади, че дори и един

...
Животът може да поднесе толкова изненади, че дори и един
Коментари Харесай

Разкритие! Валерия Велева: Стана ясно защо Борисов е бил така разгневен заради ареста му

Животът може да сервира толкоз изненади, че даже и един малък факт да се окаже с исторически последици. Историята се прави от хора, а всички те са подвластни на персоналните си прекарвания и страсти. Един нов живот може да начертае нови пътища, да промени мисленето и дейностите на тези, от които зависи бъдещето. Това написа в коментар за „ Епицентър “ журналистката Валерия Велева.

„ В чест на успеха Венета роди Виктория! Да е здрава и да побеждава! Браво, тате! “, написа през вчерашния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Facebook, откакто чу радостната вест, че щерка му го е дарила и с внучка.

Възклицанието „ Браво, тате! ” не е инцидентно. Ако човек върне времето обратно, че се види, че по времето на ареста на Борисов предходната година (17-18 март), когато Кирил Петков и Бойко Рашков подредиха това да се случи пред децата му и те да видят по какъв начин служителите на реда му поставят белезниците, той е знаел, че щерка му е била към този момент бременна. И страхът му е бил не за него, а да не би от напрежението Венета да загуби бебето. Затова бе изключително жлъчен по отношение на поръчителите на ареста му.

„ Това е решение, взето на една оргия, с доста уиски, бяло вино, пици на кристали. И заря поръчали. С единствена задача да ме извлекат пред децата с белезници. Знаейки на 100%, че правят противозаконни дейности ”, споделяше тогава водачът на ГЕРБ.

И разказваше какво са претърпели околните му „ Беше толкоз ненадейно и изненадващо. Свариха ме на масата с децата. Претършуваха безусловно всичко. Като започнаха от кухнята, но всичко, дивани, чинии, тенджери. Там по двора. Всичко пред детето се случва. После там където дремя, облекла, чорапи, всичко долу. Белким да намерят нещо ”.

Всичко е ставало пред очите на бременната към този момент Венета.

Същото се е случило и в дома на Севделина Арнаудова, когато малко след 20:00 часа в къщата им нахлува полиция. „ Докато вечеряхме у дома, видяхме полицията. Излязох да запитвам какво става, споделиха, че са служители на реда, желали да създадат обиск на къщата. Попипах имат ли документи – нямат. По необходимост било и по необходимост влязоха… при детето ми, до момента в който вечеряме. То е на 8 години, стартира да плаче и да бяга. Можеше акцията да я създадат денем, до момента в който детето ми е на учебно заведение. Казаха ми, че им е подредено по този метод “, недоумяваше брачният партньор на Арнаудова за подчертаната показност карцерът на майката да се случи пред очите на детето им.

По-късно по време на един от брифингите в централата на ГЕРБ Борисов загатна, че дъщерята на Севда му е изпратила мощно прочувствено писмо, което го е раздрусало.

„ Бойко, знаеш ли дали мама е спала в клетка ”, написала дребната щерка на Севделина, която се представяла по какъв начин майка ѝ е затворена в клетка, тъй като гледала същото по филмите. Затова и Борисов пред няколко дни посъветва Арнаудова да ги даде на съд „ поради детето ѝ ”.

Раждането на дребната Виктория затваря тази тежка страница от живота на Борисов. „ Браво, тате! ” е неговата признателност към Венета, че е устояла на всичко. Появата на новия живот е трансформирала и позицията на Борисов, описват негови близки. „ Борисов е дал прошка дефинитивно на тези, които поръчаха и направиха противозаконния му арест, в името на това децата му да порастват в една спокойна страна ”.

Не инцидентно в Широка лъка някогашният министър председател съобщи: „ Готов съм на всички отстъпки, подготвен съм на взаимни отстъпки. Аз съм податлив на всичко, което ще донесе успокоение на българите “.

Това значи, че възможностите за сформиране на кабинет се усилват и партиите ще могат да намерят онази степен на единодушие, която да ги докара до намиране на общите точки за държавно управление, въпреки и то да е с стеснен небосвод, счита Валерия Велева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР