Живейте и се подгответе. Не оставайте в миналото. Мислете и

...
Живейте и се подгответе. Не оставайте в миналото. Мислете и
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: ДПС ще стане първа политическа сила

" Живейте и се подгответе. Не оставайте в предишното. Мислете и се развивайте изпреварващо. В епохата на осведомителните технологии, подгответе се за новите специалности в света, и то изпреварващо, с цел да може да развием и нашата страна ".

С тези думи се обърна към младежите ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на честването по случай 29-годишнината от учредяването на Областната конструкция на Движение за права и свободи в Кърджали, заяви 24rodopi.com. Той съобщи на кърджалийската организация на Движението специфичните поздрави от почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган, оповестяват от пресцентъра на партията.

" Тук, довечера, сме дружно. С нас са Разград, Търговище, Смолян. Защо?

Защото Движение за права и свободи има потребност и от Благоевград, Смолян, Кърджали, Хасково, Пловдив, Бургас, Ямбол. Ние сме дружно с Делиормана, Добруджа, Североизточна България, само че Движение за права и свободи има потребност, също и от Северозападна България, от Видин, Монтана, Враца, с цел да станем първа политическа мощ в цялата страна. Ние няма да се откажем от този път. Рано или късно, и това ще стане. Ако не в нашето потомство, то в идващото! ", съобщи още ръководителят. Той акцентира, че Движение за права и свободи няма да се откаже от определения път. Пътят на заедността, единството, разликата. " И всеки друг е добре пристигнал при нас. Единствено в Движение за права и свободи разликите и другите се ценят. А не са проблем! ", сподели още Карадайъ.

Лидерът на Движение за права и свободи акцентира, че през днешния ден у нас се води политика на разделяне и опълчване, което не води до нищо положително в нашата татковина. " Но ние, като виновна партия, сме длъжни да създадем всичко допустимо, с цел да преодолеем езика на омразата, ксенофобията, разделянето и опълчването. Напротив, навръх тяхно място би трябвало да доведем политиката на толерантността, заедността, с цел да може с доста ясна и тъкмо написана стратегия за ускорено догонващо развиване на страната да създадем по този начин, че нашите деца да останат да живеят в България, като почтени европейски жители. Това е наше обвързване! Това е наша задача! ", означи Мустафа Карадайъ.

Над 500 души - учредители на партията, репресирани, представители на общински и регионални структури, някогашни районни шефове, кметове на общини, ръководители на общински препоръки на Движение за права и свободи, младежките организации и женските структури на Движението участваха на отбелязването на рождения ден на партията.

" 29-ата годишнина на Движение за права и свободи е мотив освен за сериозна равносметка, само че и мотив въпреки всичко ние да се всеизмерваме с постигнатото през годините.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР