Жива верига на границата с Мексико срещу незаконните имигрантиГрупа американци,

...
Жива верига на границата с Мексико срещу незаконните имигрантиГрупа американци,
Коментари Харесай

Жива верига на границата с Мексико срещу незаконните имигранти

Жива верига на границата с Мексико против противозаконните имигранти
Група американци, подкрепящи построяването на стена по границата с Мексико, образуваха жива верига на граничната вадичка сред Ел Пасо и Сиудад Хуарес, оповестява Ройтерс. Протестът се организира на фона на хилядите мигранти от Централна Америка, които от седмици са блокирани на границата в очакване да бъдат позволени в Съединени американски щати.

Протестиращите се събраха на права от границата, където в този момент съществуващата преграда свършва, и приканиха за продължение на построяването на оборудването.

Очаква се американският президент Доналд Тръмп да дойде в Ел Пасо в понеделник, където по-късно вечерта е призован огромен митинг. Междувременно ограниченията за сигурност остават засилени на изток от Пиедрас Неграс, където към 2000 мигранти са блокирани в очакване да преминат в Тексас. Те са настанени във краткотраен заслон, където са охранявани от военни. Мнозина от тях търсят път към Съединени американски щати, само че има и такива, получили легални документи в Мексико, които се надяват да стартират работа по законен път.
 Очаква се американският президент Доналд Тръмп да дойде в Ел Пасо в понеделник Очаква се американският президент Доналд Тръмп да дойде в Ел Пасо в понеделник / БГНЕС
Американският президент Доналд Тръмп втвърди позицията си по въпросите на миграцията, и по тъкмо против кервана с мигранти. Той желае да приключи политиката на предоставяне на леговище на мигранти, които пресичат американо-мексиканската граница незаконно, като търси нови способи да блокира достъпа на хората, пътуващи в керваните от Централна Америка, до Съединени американски щати. Към момента голямо голям брой хора чака на мексиканска територия разглеждането на молбите им за леговище. / БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР