Жителка на американския щат Охайо отпразнува 105-ия си рожден ден

...
Жителка на американския щат Охайо отпразнува 105-ия си рожден ден
Коментари Харесай

105-годишна рожденичка сподели необичайната си тайна за дълголетие

Жителка на американския щат Охайо отпразнува 105-ия си рожден ден и показа тайната на дълголетието и оптимизма, който го поддържа. Според столетницата, като се изключи че избира да прави неща, които са приятни за самата нея, тя продължава и на толкоз преклонна възраст да пие всеки ден по порция от обичаната си марка уиски.

Бившата служителка на застрахователната компания Флорънс Хекман, родена през 1918 година, отпразнува рождения си ден на 16 декември, заобиколена от другари и личния състав на старческия дом, където живее. 

В същото време слухът за радостната стара дама се популяризирал отвън институцията и мълвата достигнала представители на марката на обичаното й уиски. 

Компанията реши да поздрави своя най-вярна клиентка и на 105-ия си рожден ден Флорънс получи тъкмо 105 дребни бутилки от обичаната си напитка, която тя трансформира в своя ежедневна традиция, до момента в който гледа американски футбол. Жената призна, че е шокирана и необикновено щастлива от подаръка, който е получила, написа " Телеграф ".

Персоналът на старческия дом сподели пред кореспонденти, че Флорънс е техният обичан посетител, тъй като постоянно е душата на компанията и припомня на всички към тях да се радват на живота на всяка възраст.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР