Жителите на румънската столица ще имат специални абонаментиНови, по-ниски цени

...
Жителите на румънската столица ще имат специални абонаментиНови, по-ниски цени
Коментари Харесай

Двойно по-евтино паркиране в Букурещ от утре

Жителите на румънската столица ще имат специфични абонаменти

Нови, по-ниски цени за паркиране в Букурещ влизат в действие от 1 март (сряда). В целия град таксата за един час на публичен паркинг ще бъде 5 леи (2 лева). Досега паркирането в центъра излизаше 10 леи (4 лева) на час.

Тарифата ще важи от понеделник до петък сред 08:00 и 20:00 часа. В останалото време паркирането ще е гратис, в това число на публични празници. Изключение ще вършат паркингите в региона на площад " Унири ", улица " Каля Викторией ", площад " Революция ", площад " Виктория ", зоната към Парламента, пазара " Обор ", осведоми Българска телеграфна агенция.

Жителите на столицата ще имат специфични абонаменти. Те ще заплащат единствено 50 леи (20 лева) на месец или 500 леи (200 лева) на година. За останалите абонаментът ще коства 25 леи (10 лева) дневно и 500 леи (200 лева) на месец. С него ще може да се паркира на всички места в зоните, маркирани в синьо.

Автобуси и други транспортни средства, които обслужват кинематографичната промишленост, ще заплащат по 20 леи (8 лева) на час от понеделник до неделя. Паркомясто, належащо за зареждане на електрически транспортни средства, ще коства 300 леи (120 лева) на месец.

От кметството в Букурещ са планували и наказания за режима за публично паркиране. 200 леи (80 лева) санкция и скоба грозят всеки, който остави колата си на публичен паркинг и не заплати таксата в границите на 15 минути.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР