Жителите на малка селска община в Северна Италия твърдят, че

...
Жителите на малка селска община в Северна Италия твърдят, че
Коментари Харесай

Блогър разказа за „тайно общество, което може да пътува във времето СНИМКИ

Жителите на дребна селска община в Северна Италия настояват, че са намерили метод да поддържат връзка с извънземни и да „ пътуват във времето “. 

Хората, които живеят в подножието на Алпите, имат свои лични гласоподаватели, валута и духовни вярвания и всеки член на обществото е кръстен на животни и растения.

Федерацията на Даманхур, ситуирана в региона на Пиемонт в Северна Италия, е духовно населено място, което съществува от към 50 години. Има повече от хиляда членове, разпръснати по целия свят, и към 600 от тях живеят дружно в селска община.
 Пътешественикът посети Пътешественикът Уорън Роби прекара 4 дни с даманхурците Снимка: warrenrobietravels
Досега доста малко се знаеше за това „ скрито общество “. 23-годишният странник Уорън Роби прекара 4 дни с даманхурците и описа за претърпяното пред публицисти от Mirror.

" Даманхур е същинска тайнственост. Исках да отида там, с цел да изпитам техния друг метод на живот и да се опитам да поддържам връзка с локалните, с цел да схвана по какъв начин живеят и какво е тяхното общество. "

Комуната е учредена през 1975 година от нейния водач на име Фалко Тарасако. Мъжът е някогашен осигурителен брокер, роден като Оберто Айрауди, който желал да „ оцени естественото битие “. През десетилетията след основаването на комуната тя става самодостатъчна, със стотици почитатели, напуснали предходния си съвременен живот и работа, с цел да се причислят към обществото.
 Пътешественикът посети Духовното населено място съществува близо 50 години Снимка: warrenrobietravels
Комуната се състои от пет общности и всяка от тях живее по собствен метод. Обикновено 20 до 25 души живеят в една къща с обособени спални. Всяка група има идентични умения и работи дружно през целия ден, без значение дали провежда библиотеката, грижи се за деца или се грижи за подземните храмове.

„ Това е място на духовни общности, ситуирано в италианските подножия на Алпите. Жителите носят имена на животни и растения, живеят в къщи до 25 души, правят ритуали и имат вяра, че са в контакт с извънземни. Те имат вяра, че има доста способи за другарство с извънземни организми. Членовете на общността също настояват, че поддържат връзка със същества, разнообразни от този свят, и имат вяра, че съществуват извънземни ", изясни Уорън.
 Пътешественикът посети Комуната се състои от пет общности и всяка от тях живее по собствен начин Снимка: warrenrobietravels  Пътешественикът посети
В допълнение към връзката с извънземни, жителите на Даманхур настояват, че са разкрили тайната на пътуването във времето и споделят, че за първи път са го създали през 1997 г. В документален филм на National Geographic от 2014 година член на общността, прочут като Gnomo Orzo, приказва за своята машина за пътешестване във времето.

„ Това е като машина, само че не е единствено машина, не е единствено физическо устройство, само че вътре има сила. Имате единствено сегашното, тъй че в предишното вие имате тяло, а тук всичко, което е останало, е маса ", споделя той.

Оттогава даманхурците пазят безмълвие по отношение на способността си да пътуват във времето. Но те към момента имат вяра в потреблението на сила за основаване на невероятни прекарвания.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР