Жители на Варна протестираха в защита на Морската градина. Демонстрацията,

...
Жители на Варна протестираха в защита на Морската градина. Демонстрацията,
Коментари Харесай

Варненци протестират срещу застрояването на Морската градина от Марешки

Жители на Варна стачкуваха в отбрана на Морската градина. Демонстрацията, извършена под надпис "Не на багерите в парка! Не на градежите в Морската градина ", е във връзка действия на терен в парка, благосъстоятелност на водача на „ Воля “ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

Протестиращите направиха алегорична жива верига към терена и скандираха "Искаме природа, не желаеме бетон! "

Протестиращи прецизираха, че съгласно основния проектант на Варна Виктор Бузев става дума не за ново строителство, а за ремонт на към този момент съществуваща постройка. Липсват и строителни бумаги, подписани от общината:

"Когато бяхме на среща при господин Бузев, той сподели, че това е ремонт. А двете нови здания? Може ли да се ремонтира нещо несъществуващо!?

Това не е ремонт, това си е градеж. Да се съборят! Това, че имат някакви извадени документи, прави ли ги законни? ", попита участник в демонстрацията, а различен добави:

"Не е редно. Това е парк, не е жилищен квартал. Видяхме какво става и в "Константин и Елена ", към този момент не е курорт и там към този момент е жилищен квартал ".

Пред кореспондента на БНР в морската столица Веселин Марешки отхвърли изказванията за градеж на нова постройка в Морската градина и съобщи, че се прави ремонт.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР