Жители на Ахелой, бизнесмени, ръководство на града и община Поморие

...
Жители на Ахелой, бизнесмени, ръководство на града и община Поморие
Коментари Харесай

Фирма иска да изгради асфалтова база на мястото на бившата мина Черно море

Жители на Ахелой, предприемачи, управление на града и община Поморие ще се срещнат през днешния ден с представители на компанията, която желае да построи асфалтова база на мястото на някогашната мина " Черно море ". Обсъждането е планувано за 18 часа в локалното читалище. 

Подписка срещу бъдещата асфалтова база събират жителите на Ахелой на няколко места в града. Собственици на хотели и атракциони и общинското управление на Поморие, се притесняват, че обектът ще прогони туристите. Кметът Иван Георгиев съобщи, че позицията на хората е значима и чака:
  " Да проведем един разговор. Ако ахелойци в действителност кажат " не ", а аз мисля, че огромната част от тях ще го създадат, към този момент да се реши оттова нататък какво ще става ".
Инж.Пламен Владимиров, шеф на софийската компания, която ще построи базата, изясни, че тя ще бъде на територията на промишлена зона и няма законови спънки нея да я има:
" Ще се наложи да разясня на хората защо става въпрос. Да е налична цялата документи софтуерна, всички документи, с цел да се срещнат хората. Поне да нямат терзания ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР