Жестока трагедия на плаж Силистар край Синеморец. 60-годишен мъж се

...
Жестока трагедия на плаж Силистар край Синеморец. 60-годишен мъж се
Коментари Харесай

Трагедия на Силистар. Мъж се увари, втори изчезна

Жестока покруса на плаж Силистар край Синеморец. 60-годишен мъж се удави, втори изчезна в борното море. Тялото на удавения 60-годишен мъж към момента стои на плажа. То е покрито с хавлия повече от 5 часа. Шест-седем медици, които са на отмора на този плаж, оказваха първа помощ към 40 минути, когато стана случаят преди обяд, само че за жалост мъжът умря, заяви организация „ Монитор ”.

Дошлите в 13:00 часа водолази си потеглиха и прекратиха претърсването на морето за втория човек, тъй като вълните са доста бурни.

Инцидентът стана към 11:00 часа. Спасителни екипи няколко часа издирваха втори човек, за който се допуска, че е липсващ в морето. Сред медиците имаше доктор от панагюрската болница, ВМА, болница „ Св. Иван Рилски ”, болница „ Лозенец ”. Лекарите разясниха, че в случай че в Синеморец е имало болница, индивидът щеше да бъде жив.

Линейка дойде 30 минути след подаване на сигнала за случая. Лодка със спасители от ПБЗН издирваха още един човек. Плажът е даден на концесия. За визитата му се събира такса за паркинг, само че няма избавител в съботния ден. Днес на плажа там има десетки фамилии с деца.

Морето е бурно и има мъртво неспокойствие. Последно в петък е имало избавител до 18:00 часа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР