Жестока драма разтърси Средец тази сутрин. Човек с неясна самоличност

...
Жестока драма разтърси Средец тази сутрин. Човек с неясна самоличност
Коментари Харесай

Смразяваща находка! Човек виси на бесило на публично място в Средец

Жестока драма раздруса Средец тази заран. Човек с неразбираема идентичност се е обесил на стадиона и виси на бесилото. Това сигнализират очевидци, които се натъкнали на ужасяващата панорама, написа "Флагман ".
"Докато се разхождах доскоро в парка - към 10:00 ч., в региона на стадиона забелязах блъсканица. Бях шокиран, когато разбрах, че човек се е обесил. Открили го други хора, инцидентни минувачи. Не знам кой е и за какво е взел това извънредно решение. Допълнителен потрес за нас е и мястото, което е избрал. Тук се разхождат майки с колички, деца, които спортуват. Цял живот ще им остане контузията, в случай че видят такава ужасяваща панорама ", сподели свидетел.
Все още не е ясна самоличността на самоубиеца. Предстои да бъде осъществена аутопсия, с цел да се изяснят точните аргументи за гибелта.
Междувременно мъртвец е открит и в Созопол. Морето е изхвърлил тялото на следващата си жертва за тази година. Удавникът е видян от летовници, които се наслаждавали на последните летни дни по Южното Черноморие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР