Женският баскетболен отбор на Берое“ завоюва за втора поредна година

...
Женският баскетболен отбор на Берое“ завоюва за втора поредна година
Коментари Харесай

Зам.-кметът г-жа Чахова поздрави баскетболистките на „Берое“

Женският баскетболен тим на Берое “ завоюва за втора поредна година Купа България. Зеленият отбор завоюва безапелационно в мач против „ Монтана 2003 “ през миналата седмица в софийската зала „ Триадица “.„ Искам да Ви благодаря за напъните, за всеотдайността, за духа и за силата на характера, които показвате. Благодаря и на треньорския екип в лицето Таня Гатева и Неманя Ламбергар, които съумяха да запазят гръбнака на тима и го надграждат всяка последваща година, за това, че горят в работата си “, с тези думи се обърна отрасловият зам.-кмет Красимира Чахова към тима на БК „ Берое – Стара Загора “. Тя пожела на присъстващите в края на тази седмица да завоюват Купата на Адриатическата лига и изрази признателността си към главния спонсор на зеления отбор компания „ Градус “ и персонално към Иван Ангелов, който спомага за възраждането на женския баскетбол в града, за което бе почетен със специфичен плакет на Община Стара Загора.

„ Благодаря на моите девойки, които демонстрираха извънреден професионализъм, темперамент и сърцата игра. Благодаря на нашия главен спонсор, който повярва в нас и ни оказа помощ да израснем. Благодаря на Община Стара Загора и кмета Живко Тодоров за поддръжката, която има спорта в града “, показа и старши треньорът на„ Берое “ Таня Гатева.

Чaхова напомни, че през 2020година е изработен ремонт на спортната настилка, както и е сменена напълно дограмата на спортното оборудване. Това е следващо усъвършенстване, което Община Стара Загора извърши в спортна зала „ Стара Загора “. Всяка една от баскетболните дами получи плакет за високи спортни достижения, грамота и подарък от Община Стара Загора, жест на благодарност получиха още и президентът на клуба Валентин Тотев,  изпълнителният шеф Иван Николов и помощник-треньорът Неманя Ламбергар.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР