Жените винаги показват особена загриженост за лицата си по различни

...
Жените винаги показват особена загриженост за лицата си по различни
Коментари Харесай

Всички си я имаме вкъщи, но не знаем, че е най-мощната съставка против кръгове и тъмни петна около очите

Жените постоянно демонстрират особена угриженост за лицата си по разнообразни аргументи, макар че главната задача е да се борят против остаряването. Въпреки че е правилно, че има доста кремове, които могат да се борят с появяването на бръчки, тъмни кръгове, петна и акне, множеството от тях губят своята успеваемост за доста малко време. Някои дами се подлагат на скъпи хирургически техники, с цел да наподобяват красиви и млади, само че пренебрегват това, което е елементарен трик за закъснение на стареенето. Говорим за естествени средства с натриев бикарбонат. Физически средства са били употребявани от антични времена и даже и през днешния ден те към момента играят роля. Накрая, всяка съставна част, употребена в разнообразни домашни предписания има лечебни свойства, дарба за попречване, битка и лекуване на разнообразни болести на тялото, като натриев бикарбонат. Това е един доста ефикасен артикул, който не е потребен единствено за закъснение стареенето, само че и за лекуване на разнообразни диагнози.

Характеристики и преимущества на содата
Известно е, че белият прахуляк е мощен антибиотик, антиоксидант, противовъзпалително и специфични химични свойства, които спомагат по следните способи:
Неутрализира киселинността на тялото
Содата за печене е доста мощен антиацид, който обезврежда киселинната интензивност на организма, тъй че той се употребява необятно при стомашни болести.

Елиминира инфекции на пикочните пътища
Антиоксидантите й работят в тялото и бързо отстраняват огромен брой отрови и бактерии, които са нездравословни за организма, вследствие на инфекции на пикочните пътища, задържане на течности и възстановяване на здравето на червата.
Зъбите
Избелва и се бори с кариес. Като антибактериален сътрудник, тя отстрани всички бактерии в зъбите, в допълнение, избелва зъбите и ги прави изцяло здрави.
Бавно стареене на кожата
Всички лечебни свойства на бикарбонатите работят върху кожата, с цел да се борят против образуването на свободни радикали, които предизвикват всички недостатъци на лицето. В допълнение, бикарбонатът усилва производството на колаген, мощен съдружник, когато става въпрос за навлажняване и подмладяване на кожата.

Специална рецепта за възстановяване на положението на лицето

Съставки:

– мед
– лимон
– кафена чаша вода
– натриев бикарбонат
– ябълков оцет

Вземете кафена чаша вода, изцедете лимона и прибавете всички горепосочени съставки, до момента в който получите кремообразно или пастообразно вещество. В този миг би трябвало да измиете добре лицето си с топла вода, тъй че порите да се отворят и маската да влезе в действие. Нанесете продукта върху кожата и оставете сместа през нощта. На идната заран почистете лицето си с доста студена вода.

Трябва да повтаряте това деяние всяка вечер, преди да си лягате в продължение на 1 месец.

Инфо: За дамата

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР