Жените с фигура тип круша имат нужда не просто да

...
Жените с фигура тип круша имат нужда не просто да
Коментари Харесай

За успешно отслабване в областта на дупето и бедрата

Жените с фигура вид круша имат потребност не просто да отслабват, а да изваят тялото си по съразмерен метод.

Тъй като натрупат мазнини в региона на ханша и бедрата, а тъкмо там отслабват най-бавно и мъчно, тези дами имат потребност от сложен метод.

Иначе първото, което се губи при събаряне на килограми, са бузите, ръцете и бюстът. Ако и вие сте “круша ”, задачата ви би трябвало да бъде таргетирано оформяне на проблематичните зони, плюс хармонично насърчаване на горната част на тялото.

Не подценявайте упражненията за ръце и плещи

Съсредоточени върху нападите и кляканията, не помнят горната част на тялото. А упражненията, които извайват ръцете и раменете в действителност са съвършени за дамите с огромни дупета. За да наподобява тялото им съразмерно и секси, раменете би трябвало да са хубаво изнесени, а ръцете – стегнати.

Интервалните тренировки са съвършени

Те подтикват в най-голяма степен изгарянето на мазнините. За задачата би трябвало да редувате към пет минути аеробни извършения с висока активност с към три минути аеробна интензивност с естествена активност. За дамите вид круша се предлагат интервални тренировки пет пъти седмично, в случай че желаят да смъкват килограми.

 За сполучливо намаляване в региона на дупето и бедрата

Задължително извършения за мощ

Установено е, че дамите с повече мазнини в региона на ханша и бедрата не усвояват толкоз добре калция, а това значи нараснал риск от фрактури и остеопороза. Затова кардиото не е задоволително – изключително потребни са упражненията за мощ и устойчивост. Правете най-малко по пет разнообразни извършения за мощ в границите на една подготовка, всяко по две серии от по 12 повторения.

Намерете идеалното си тегло и се пазете от йо-йо резултата

Дамите вид круша постоянно се оплакват, че “отслабват грозно ”. Причината е, че мазнините в региона на дупето са най-упорити, а първо се губи бюстът и лицето става по-изпито. Обратно, когато качват килограми, мазнините се лепват първо под кръста. Какво значи това? Просто че при всяко качване на килограми и следващо намаляване силуетът ще става по-нехармоничен, а кожата на бюста и на лицето ще се отпуска.

Ще го избегнете, като се пазите от йо-йо епизоди. Поддържайте тежестта си в граници – в случай че отслабвате, правете го постоянно последователно.

И още няколко съвета:

– Пийте задоволително вода и избягвайте прекомерно солените храни;
– Намалете “лошите ” въглехидрати в менюто си;
– Избягвайте кафето и алкохола;

– Хапвайте салати с всеки обяд и вечеря

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР