Жените от следващите зодии определено не са образцови съпруги и

...
Жените от следващите зодии определено не са образцови съпруги и
Коментари Харесай

Да не са ви в къщата: Ето от кои зодии са най-лошите съпруги

Жените от идващите зодии несъмнено не са образцови съпруги и астролозите по-скоро биха посъветвали господата да ги заобикалят, в случай че желаят комфортен фамилен живот без проблеми. Тези дами не си падат по традициите и по-скоро биха вдигнали адреналина на колегата си, в сравнение с да им сътвори възприятие за сигурност и любовна идилия. Много от тях в действителност мечтаят да облекат красива булчинска рокля и да стигнат до олтара един ден, само че бързо схващат, че бракът не е тяхната буря. Единствената причина да имате съществени връзки с дамите от тези зодии е, в случай че изпитвате доста мощни усеща към тях:

Близнаци

Положителни качества: Не обичат споровете и ги заобикалят

Отрицателни качества: Лекомислени и непостоянни

Жените Близнаци са извънредно очарователни и несъмнено знаят по какъв начин да замаят един мъж. Те са страхотна компания и притеглят вниманието като магнит. От една страна в никакъв случай няма да скучаете с тях, само че от друга непрекъснатото им многообразие може да ви измори. Те са по-скоро вятърничави и е доста елементарно да се отегчат, поради което са склонни към невярност или безобидни флиртове. В същото време обаче са ревностни и постоянно подозират колегата си. 

 жена

Овен

Положителни качества: Огромна вътрешна мощ и сила

Отрицателни качества: Стараят се да преобладават и управляват

Жените от зодия Овен имат изключителна мощ и постоянно преследват задачата си до край. Обичат всичко да се случва бързо и непрекъснато се надпреварват с времето, търпението несъмнено не спада в арсенала им от качества. В любовните си връзки са спокойни и щастливи, само когато усещат, че управляват обстановката във всеки миг и всичко е в ръцете им. Стремят се да насочват колегата си в вярната, съгласно тях, посока. За тях животът е полесражение, само че когато се усещат победени, разбирате какъв брой са нежни и чувствителни. 

 жена

Дева 

Положителни качества: Обичат реда и умеят да поддържат

Отрицателни качества: Избухливи са

Много постоянно дамите от зодия Дева наподобяват като съвършените сътрудници в живота. Стараят се визията им да е идеална, във форма са, поддържат уюта в дома и постоянно са склонни да дадат добър съвет на колегата си. Само че с времето са склонни да упражнят голям тормоз върху половинката си, даже и поради леките ѝ недостатъци. Те са захласнати от концепцията за триумф и когато обичаният им не го реализира, са подготвени на всекидневни кавги. Положението става толкоз напечено, че колкото и да ги обичате, просто ще желаете да ги изоставите.

Скорпион

Положителни качества: Прямота и постоянно високо либидо

Отрицателни качества: Жестокост и коравосърдечие

Жените от зодия Скорпион са съблазнителни, секси и непредсказуеми. На всичкото от горната страна доста добре си знаят цената и не, не падат под нея. Ако усетят, че сте влюбени в тях, неотложно ще слагат цялостен куп условия и изобщо ще бъдете доста съществено следени. Това може да се случи даже без да се усетите. Определено не си падат по компромисите, не тъй като не са склонни да беседват, а от садистичното наслаждение, което изпитват когато нещата се случват по техните правила. Но сигурно можете да разчитате на тяхната откровеност и почтеност и че няма да ви спестят нищо. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР