Жените Козирог ще ви накарат да се влюбите и да

...
Жените Козирог ще ви накарат да се влюбите и да
Коментари Харесай

Струва си да имате връзка с жена Козирог. Вижте защо

Жените Козирог ще ви накарат да се влюбите и да не помислите за друга. Те са благи, сантиментални, страхотни домакини и къщовници.

С лекост се оправят с разнообразни проблеми и са чудесни уредници, които плануват живота до най-дребните детайлности. Първоначално ще би трябвало да деянията самообладание - до момента в който ги спечелите. После всичко е супер елементарно. Те ще ви подарят целия свят.

Тя знае по кое време, къде и по какъв начин

Подготвена е за всевъзможни обстановки и постоянно има авариен проект. И то не един.



Ако съумеете да я спечелите, няма да помислите за друга

Тя е жена, която в никакъв случай няма да ви изневери. Или е на 100 % в една връзка, или излиза от нея, когато реши, че нещо към този момент не й е задоволително.

Тя ще ви обича безпределно

Ако дамата Козирог се почувства обичана, тя ще надвиши всичките ви упования - ще ви пази гърба, ще е постоянно до вас, ще ви оказва поддръжка.



Тя е супер сантиментална и буйна

Тя е необикновено сантиментална. И доста буйна. И доста добър слушател. Ще ви даде най-хубавите препоръки. И в никакъв случай няма да ви остави сами да се справяте с проблемите.

И не е материалистка

Тя в действителност знае кое е най-важното в живота. Нея не я интересуват пари, коли и облекла. Е, в случай че ги има, няма да ги откаже, само че никога не те стоят преди всичко при избора й на сътрудник. Тя желае обич, преданост и отдаденост.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР