Жени с разкрасителни процедури на лицето (инжектиране на филъри) да

...
Жени с разкрасителни процедури на лицето (инжектиране на филъри) да
Коментари Харесай

Ваксината срещу коронавирус може да е опасна за жените с естетични корекции на лицето

Жени с разкрасителни процедури на лицето (инжектиране на филъри) да се въздържат от слагането на имунизацията на " Модерна ", написа flagman.bg.

Това поучава проф. Илко Гетов, който е член на Европейската организация за медикаментите, като се базира на информацията към продукта. Експертът изяснява, че имунизацията може да провокира нежелани реакции и по тази причина дамите би трябвало деликатно да се срещнат с тази опция преди слагането ѝ. Така под риск са редица известни българки, измежду които фолкпевиците Преслава и Алисия, известни с корекциите по лицата си. Филърите в козметологията са предопределени главно за запълване на бръчки.

" Моя инспекция сподели, че има два докладвани случая през декември, когато дами са се оплакали, че са получили отоци на мястото на слагането на филърите. При едната е било 6 месеца след разкрасителната процедура, а при другата - единствено след 2 седмици. Може да има закономeрност, може и да е случайност. Не мисля, че две дами са задоволителни за представителна извадка, и може би би трябвало да се създадат още клинични проучвания, с цел да мога да дам изрично мнение ", разяснява уважаваният експерт кожен лекар доктор Анастасия Чокоева. И добави, че такива нежелани реакции не са открити при продукта на " Пфайзер "

Все отново лекарката посъветва дамите да създадат по този начин, че да има най-малко един месец разлика сред слагането на филърите и имунизирането. Както и да не си вършат разкрасителни процедури сред слагането на двете дози.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР