Жени Марчева е свалила поне десетина килограма след развода със

...
Жени Марчева е свалила поне десетина килограма след развода със
Коментари Харесай

Жени Марчева разцъфна след развода

Жени Марчева е свалила най-малко десетина кг след развода със брачна половинка си Мартин. Само допреди няколко месеца водещата на предаването " Тази събота " по Би Ти Ви изглеждаше напълняла, подпухнала, отпусната и прекомерно повехнала като за жена, която всяка седмица излиза в тв ефира.

Откакто обаче още веднъж е мома, тя разхожда пред камерите фигура съвсем като на манекенка. А сътрудниците й шушукат, че животът без мъж й се отразява доста добре.

В продължение най-малко на две години Жени Марчева се появяваше на дребния екран толкоз подпухнала и с по този начин отпуснат стомах, че феновете от време на време я подозираха в бременност, въпреки че към този момент беше предходна 45 години и има две деца.
свързани новини72535на 30.10.2021
Журналистката, която дълго време бе известна със стройните си " баджаци ", както Николай Бареков назова краката й в ефир преди време, бе стигнала миг, в който не приличаше на себе си. Според слуховете, в малкия екран са се чудели с какво да я обличат, с цел да не наподобява отблъскващо пред камерите, които така и така прибавят най-малко по 5 кг върху действителното тегло на хората. Говори се, че водещата е била обезпокоена от габаритите си, само че единственото, което правела, с цел да реши казуса, било да държи досието със сюжета си пред своя стомах в опит да го прикрие, написа столичен седмичник.

Сега обаче от тлъстините й не е останала и диря. Жени очевидно е отслабнала и се е разхубавила. За броени седмици тя е премахнала от себе си най-малко 10 кг, което се отразява и на самочувствието, и на цялостното й лъчение в ефир. Каква е повода? Както писа първо " Ретро ", неотдавна водещата разкри, че единствено преди няколко месеца е поставила формален завършек на своя 20-годишен брак. Отдавна се знае за проблемите във връзката с мъжа й Мартин, само че телевизионерката се опитвала да ги преглъща поради положителното остаряло време и двете деца на двойката.

Недоброжелатели шушукат, че всички проблеми идвали от упоритостта и кариеризма на Жени, която предпочитала да е на работа, вместо със своето семейство. Според нейни близки обаче точно проблемите в фамилията са карали водещата да търси разтуха в малкия екран, където най-малко съумява да държи нещата под надзор.

Както постоянно се случва в сходни обстановки, тя опитвала да компенсира с храна напрежението от нещастната си връзка. По този метод напълняла за негативно време, а слуховете, че може да е бременна, в допълнение утежнявали проблемите й.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР