Жени Джаферович си спечели славата на най-недолюбваната участничка в четвърти

...
Жени Джаферович си спечели славата на най-недолюбваната участничка в четвърти
Коментари Харесай

Джаферович: Ако върнем времето назад, не бих влязла в `Игри на волята`

Жени Джаферович си завоюва славата на най-недолюбваната участничка в четвърти сезон на риалити шоуто " Игри на волята ".

В изявление за Нова тв тя показа, че фактът, че е демонстрирала по-добри спортни качества от различен, не я прави по-лоша от останалите. „ Това остана завалено както от огромна част от феновете, а и от участниците, с които като се забележим се усмихваме лицемерно “, споделя тя. Независимо от рецензиите по неин адрес обаче Жени е щастлива, че има и хора, които са я засипали с поздравления и суперлативи за представянето ѝ. 
                             

Категорична е, че мъжете са по-силният пол на Арената, само че и че с цел да победиш в игрите, би трябвало да притежаваш цялост от качества.

Тъкмо тези качества ѝ носят успеха против един от най-силните физически играчи в надпреварата – Генчо, уверена е тя. „ Ако играта беше единствено физическа, в нея щяха да вземат участие единствено нинджи като Гого и Фифо. Аз не би трябвало ли да имам късмет? Когато играта го разрешава и има тактика, аз мога да мисля и по този метод да го надиграя в играта “, споделя тя. 
                             

Участието на Жени в „ Игри на волята “ е нейна сбъдната фантазия, само че счита, че може би не е трябвало да я сбъдва. Признава, че в случай че имаше силата да върне времето обратно, не би влезнала в игрите. Причина за това е, че е останала неразбрана от огромна група хора. Победата за нея не е непременно, само че е безапелационна, че не би употребила грошовете на Генчо, с цел да се избави, като в същото време изпрати различен непосредствен за нея човек на Арената.

„ Играта, която съм научена да играя, не е обвързвана с пазаруване на преимущество. Първо, грошовете не бяха мои. Бяха на Генчо и не съм си ги спечелила сама в самостоятелни борби. Не се разпознавах с тях. Исках по моя метод да стигна напред, без да употребявам облагите на някого различен. Ако го бях направила, те щяха да се изсипят на мой другар от началото на формата. Това не беше алтернатива за мен “, отбелязва тя.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР