Жени Джаферович разкри несподелян до този момент детайл, свързан със

...
Жени Джаферович разкри несподелян до този момент детайл, свързан със
Коментари Харесай

Джаферович отново заговори за пластичните операции

Жени Джаферович разкри несподелян до този миг подробност, обвързван със здравето на брачна половинка ѝ - футболиста и победител в Сървайвър: Камбоджа Ваня Джаферович.

В изявление за списание " Ева " участничката в " Игри на волята " разкри, че сътрудникът ѝ също като нея е станал жертва на пареза на лицето. Самата тя получила въпросното увреждане в интервала към раждането на щерка ѝ. 
                             

" Когато се случи, не го одобрих съдбовно. Трябваше да мисля за раждането на Леа, всичко с нея да бъде наред. Бях едвам на 22, въобще не бях суетна, не мислех за себе си и „ какъв брой е зле “ положението ми. Към днешна дата виждам какъв брой доста ми се е отразило, само че знам, че към оня миг нямаше какво повече да направя за лекуването си, с цел да не се сблъсквам през днешния ден с такива съществени последици ", споделя тя. 

Миналата година Ваня също получил такава пареза. " Това е толкоз минимално като късмет, че клони към невъзможното. Шеговито се назоваваме сем. Фациалис. Радвам се, че неговото лекуване мина сполучливо и през днешния ден няма и диря от парезата ", добавя някогашната плувкиня. 
                             

Евгения не крие още, че доста постоянно е ставала жертва на нападки за външността си. " Лицевата ми парализа е била обект на доста мнения и рецензии. Лицето ми не всеки път показва мислите и страстите ми. Нима има смисъл да давам отговор на отрицателни мнения?! Била съм 47 кг в болница, в тежко положение. Била съм и 80 кг. Надявам се единствено скоро у нас да утихне желанието за това отказване, мразене и усърдие да се нарани някого ".

Тя още веднъж напомня и за двете си пластични интервенции, за които нееднократно е признавала. " Никога не съм ги криела. Те са две и са разследване на двете ми прелестни дечица, родени секцио. Имах диастаза на коремната стена и доста останала кожа след двете бременности. Направих си абдоминопластика и по-късно вазер липосукция. Сега имам страховит стомах! ", откровена е Жени.
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР