Жената, родена през май, е трудолюбива и посветена на заниманията

...
Жената, родена през май, е трудолюбива и посветена на заниманията
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаеш за жената, родена през май

Жената, родена през май, е работлива и отдадена на заниманията си. Тя обича музиката, има амбициозна душа и прави живота на хората към нея по-интересен. Тя е комбинация от всички черти, които мъжете търсят, само че рядко намират.

Ако не я дразниш, ще живееш без никакви проблеми, само че в случай че въпреки всичко успееш, знай, че гневът ѝ ще те залее. Вродената ѝ мъдрост е в унисон с женствеността ѝ. По отношение на морала и смелостта, дамата, родена през май, е по-сериозна и по-мотивирана спрямо мъжа, роден през същия месец. Тя има цялостно доверие в уменията си и умерено би могла да ти разреши да си седиш вкъщи и да не работиш.

Ако види, че не можеш да се оправиш с нещата, ще поеме контрола над обстановката и ще се оправи сама, само че евентуално ще го направи по метод, по който няма да ти хареса. Тя е горда, самоуверена и знае, че заслужава същински мъж в живота си. За нея, да бъдеш дама е освен това от фешън облекло и красива фигура. Няма да ти отнеме доста време, до момента в който осъзнаеш, че тя е същинско човешко създание и има свое мнение.

Можеш да разчиташ на нея и да знаеш, че ще е постоянно до теб, без значение какво се случва. Приятелите ѝ може и да са малко странни, само че са хора, които се заслужава да познаваш. Ако някой не ѝ е приветлив, вместо да се конфронтира с него, го подценява изцяло. Но когато става дума за околните си, е вярна до гроб.

Никога няма да те съди за това, което правиш, тъй като има вяра, че има причина за всичко, което някой прави. Единственото, което чака от теб като другар, е да бъдеш почтен с нея и в случай че не изпълниш това нейно условие, ще си тръгне от теб вечно. Можеш да видиш същата реакция, когато тя реши, че някой неин другар не ѝ обръща задоволително внимание.

За разлика от доста други дами, тя не „ откача “, когато започнеш да приказваш за друга жена пред нея. Може да се случи, само че единствено в случай че си минал границата. Можеш да отидеш да приказваш с най-красивата жена в стаята и да си сигурен, че тя няма да се ядоса, до момента в който не ѝ дадеш мотив.

Обществото има вяра, че дамите мислят със сърцето си повече, в сравнение с с мозъка си, само че това не важи за нито една жена, родена през май. Тя рядко може да бъде избрана като прочувствена . Не счита, че дипломите от лъскави университети ще ѝ оказват помощ да се оправи с тежките тествания на живота. Тя е един от най-логичните и рационални хора, които в миналото ще имаш опция да срещнеш.

Всичко в живота ѝ е в ред. Не обича свадите и по тази причина се пробва да избегне спорове. Да живееш с нея е много забавно. Просто имай поради, че в случай че искаш да бъдеш с такава жена, би трябвало да ѝ споделяш всичко. Ако в действителност си откровен с нея, ще я направиш най-щастливия човек на света.

Тя обича да се облича в ярки цветове. Сред всички свежи нюанси, синьото е това, което има най-голямо влияние върху нея. Розовото и аленото имат сходен резултат.

Жената, родена през май, в никакъв случай не се опасява да изрази възприятията си към някого. Ако открие мъж, който наподобява съвършен за нея, тя ще му даде сърцето си и ще се влюби в него до уши.

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР