Жената на Наум Шопов Теа Минкова упорито следва своя здравословен

...
Жената на Наум Шопов Теа Минкова упорито следва своя здравословен
Коментари Харесай

Половинката на Наум Шопов изостави фитнеса и се премести в гората

Жената на Наум Шопов Теа Минкова настойчиво следва своя здравословен метод на живот. Инфлуенсърката се похвали със фотография измежду природата, на която си проличава, че е избрала да спортува на чист въздух, вместо в прашната фитнес зала. Половинката на Наум Шопов се радва на меката зима:

" До залата още не съм стигнала, само че от началото на декември навестявам най-хубавия " фитнес " за душата... и ми стига! Януари е месецът, в който човек си дава обещание редица неща, в множеството случаи свързани със здравословен метод на живот ". 
                             

А преди един ден Минкова се похвали със фотография от Витоша. Там тя събра малко слънце в планината. А под поста си се оплака, че нейната Амая заспива доста мъчно, когато са си вкъщи. 

" Кога вашите дечица стопираха да спят на обяд? Тези дни качих в стори " недоволство " тъй като Амая заспива доста мъчно у дома, а в градината няма проблем. При вас по какъв начин е? "

Отговорите на почитателите ѝ са разнородни:
                             

" Моята дъщеря е същата (почти на 4 години), в градината си е окей, само че у дома към този момент не я и карам да спи на обяд, тъй като е изтезание и за нея и за мен "

" Напълно обикновено е до 6-7 години да спят следобяд. Голямата ми щерка е на 3 година и 6 м. и също е имала интервали, в които е отказвала следобедния сън. Трябва малко повече да я убеждаваме, само че несъмнено има потребност от него. "

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР