Жената на Илон Мъск, 33-годишната певица Граймс, си навлече световния

...
Жената на Илон Мъск, 33-годишната певица Граймс, си навлече световния
Коментари Харесай

Мацката на Мъск си навлече световния гняв

Жената на Илон Мъск, 33-годишната певица Граймс, си навлече международния яд. Оказа се, че също като милиардера, притежател на „ Тесла ” и тя обича да предизвика аудиторията с истински, само че поняга двусмислени изявления. Едно от тях й донесе неприятности.

Майката на шестото дете на Мъск стартира полемика за комунизва в своя TikTok. Но резултатът бе лавина от ненавист върху главата й.

Граймс разгласи, че счита изкуствения разсъдък за " най-бързия път към комунизма ". „ Ако се ползва вярно, изкуственият разсъдък теоретично може да реши казуса с изобилието. Можем да изпаднем в обстановка, в която никой няма да работи, на всеки ще бъде обезпечен нужния комфорт за живота. Изкуственият разсъдък би могъл да автоматизира цялото земеделие и да изкорени систематичната корупция, като по този метод ни приближи възмож само че най-близо до същинското тъждество ”, сподели Граймс. И разгласи, че изкуственият разсъдък би трябвало да бъде признат като цяло от всички, които комунизма,  но без групова стопанска система. „ Защото, дано бъдем реалисти, селското стопанство, построено на насила, не е готино ”, сподели още певицата.

Как смее да приказва за тъждество и комунизъм, откакто мъжът й е милиардер, скочиха потребителите. Някои даже я посъветваха да се разведе с Мъск, макар че двамата нямат формален брак, а живеят на фамилни начала.

Тя приказва за комунизма по този начин, като че ли мъжът й не би бил първият, отхвърлен неотложно при всеки намек за гражданска война, не престават мненията Как може да приказва, откакто приятелят й е нещо като глава на капитализма, пишат още консуматори в мрежата.

След купищата сериозни мнения Граймс отговори, че се майтапи и написа, че не е болшевик. Шега е, само че може би технократите и комунистите биха могли да се схванат, подкладе още отзиви певицата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР