Жената до повелителя в Черешката на тортата“ и Кошмари в

...
Жената до повелителя в Черешката на тортата“ и Кошмари в
Коментари Харесай

Ето как годеницата на шеф Манчев бори рак и Ковид

Жената до повелителя в „ Черешката на тортата “ и „ Кошмари в кухнята “ Иван Манчев Елина Бека желае да пробери рака и ковид с ново лекарство и терапия, заяви самата тя за Hotnews.bg. В момента влюбената двойка, дружно с дъщерята на Елина, са в столицата на Швейцария Берн, с цел да осъществя своите проекти Бека, която не желае да бъде единствено половинката на Манчев. „ Вие ме познавате от преди като годеницата на началник Иван Манчев. Много пъти се пробвах да оповестя, че не съм единствено избраница на Иван. Разбирам, че е забавна персона, позната от телевизионния екран, но самата аз имам доста сериозна бизнес история “, изясни хубавицата.

„ Заедно с Мила Гайдарска основахме компанията " СПИКА МЕДИКАЛ ООД " ЕИК 206713158. Тази компания е нова и непосредствено инвестирахме първичен капитал от 10 хиляди лв. дружно. Но имаме проект да стигнем до 1 милион до края на 2023 година СПИКА има лиценз на две доста значими патенти за медикаменти и процедури за лекуване против Covid-19 и против рак. Планираме да тестваме тези медикаменти на пациенти в България /доброволно в лечебните заведения в провинцията/ и по-късно да договорим за права, произвеждане и дистрибуция с огромни концерни в Съединени американски щати. Лично аз имам здравно обучение и приказвам съвършено британски.

Нашата цел е да стигнем доста надалеч и СПИКА/SPICA да стане компания с оборот повече от 100 милиона $ годишно и вероятно да влезе в NASDAQ и да стигнем капитализацията на повече от US$ 1 милиард до 2026 година Заедно с новата компания владея и капиталова компания " Билборд Инвест " ЕООД, ЕИК 202598025, която влага на електронни билбордове в страната и чужбина. Капитала на компанията е над 150 хиляди лв. и възнамерявам да го увелича на 1 милион през 2022 година с цел да може да се концентрирам на повече пазари отвън България. България би трябвало да знае, че има младежи с упоритости да вършат чудеса и да се популяризират на интернационално равнище, дори и на борсата Насдак “, изяснява амбициозните си проекти Бека.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР