Жената – Очарование ….!Магнетизъм , Сексуалност , Сдържаност , Импулсивност

...
Жената – Очарование ….!Магнетизъм , Сексуалност , Сдържаност , Импулсивност
Коментари Харесай

Жената Везни – непокорната Афродита

Жената – Очарование ….!
Магнетизъм, Сексуалност, Сдържаност, Импулсивност, Суета, Излъчване, Чар, Логика, Любознателност, Заинтересованост, Самоука,Истинска, Вярна, Съобразителна, Всеотдайна,Новаторка СПРАВЕДЛИВА…..и ред други нейни качества с,които ще ви срещнем в тази публикация!

Истината е,че няма, по какъв начин да бъде разказана и систематизирана в едно изречение.

Водещ главен лозунг: Не прави това,което не искаш да ти вършат на теб!

Обикновено започваме с едно встъпително изречение обобщаващо съвсем цялата зодия, само че при тази жена е друго. Тя има ЦЯЛ КУП качества, умения, гении и естествени дадености,затова взехме решение да стартираме нейното изложение изброявайки САМО няколко от тях.

ЛИЧНОСТ:

Дори да нея видите ще я осетите!

Освен външната си прелест с нейните присъщи отличителни черти,като симетричност, дълги мигли, експресивен взор, плътни устни и добре завършени женствени извивки, тя има нежно, почтено,сексапилно лъчение, необикновен тип омагьосване.

Жената – Везни е суетна,но не е запалена по диетите нито по фитнес манията. Тя просто харесва тялото си, обича да го акцентира с прилепнали тоалети, полупрозрачни материи, екстравагантни аксесоари или нищожно облекло.

-Защо не! Младостта е за това,да се радваме,какво имаме. Отговори,вече нашата другарка от зодия – Везни след,като и зададохме въпрос по какъв начин сортира тоалетите си нормално.

Беше доста права,въпрос на усет или разсъждения… този отговор оставяме на вас.

Везни обича да си угажда под всякаква форма. Дори да качи някой различен кг на нея и отива, излъчването и я прави все по този начин,жизнерадостна и по своему неустоимо привлекателна. Може да съблюдава ред и дисциплинираност, само че и хаоса не я тормози, стига да се редуват.

Тя е привикнала да прави,каквото изиска, когато изиска,както го изиска и е склонна да се ограничи до известна степен от тези три неща за в действителност специфичен човек,който или би трябвало да го оцени и да и се реваншира уместно другояче занапред да знае,че тя рано или късно ще се отегчи МНОГО.

Околните,често вършат неточност,като си мислят,че Везни е подвластна на някой даже самия този някой си мисли по този начин,но истината е,че самата тя може би за сега не намира нищо неправилно и не и се водят безсмислени разногласия по тази тематика, когато пристигна моментът в който изиска да си прави нейните си каузи,тогава ще се разбере истината за непокорството на Афродита.

Жената – Везни е грижовна,както към другите по този начин и към своята персона. Единственият проблем е,че прекомерно доста мисли първо за другите и по-късно за себе си. Няма грам нарцисизъм в нея.

Съобразителна е в много обстановки и най – към този момент с хората за,които я е грижа – родители, близки, другари. Винаги ще се постарае да разбере тъгата ви,да откри решение на казуса ви, да поплаче с вас или да ви разсмее,което я прави правилен другар.

В нашата Афродита има милион скрити заложби. Тя се стреми да потвърждава сама на себе си,че няма област в,която да не може да се впише, няма специалност,която да не овладее или език,който да не научи,защото е самоука,не харесва да я подценяват и прави всичко по собствен метод.

Цитат от анкетите ( Жена – Везни  25г. ):

–,, Имам спомен,че цялостен период не посещавах час по осведомителни технологии и затова,като взех решение да участвам учителката с право реши да накаже мен и цялата група с изненадващо контролно.

Имахме задачата да създадем съгласно нея елементарна таблица, единствено че въпреки всичко ние бяхме учениците а тя учителката,може да в този момент да е елементарно, само че тогава беше огромна работа. Мислеше,че ще ми написа двойка, само че не съумя. В края тутакси пристигна и ме погледна учудено,след това попита:

– Как я направи? Не е по нашия метод!                                                            Аз пък и споделих:                                                                                                   – Не е, но е таблица, на вярното място, за вярното време. А тя ми писа четворка,защото не било по нейния метод.,, ….
Жената – Везни може да се забавлява,повече от всеки различен, със склонността си да оставя за момент проблемите настрани, с чаша вино и добър другар или в шумна компания в дискотека.

Може да ви наподобява разсеяна,но това най – евентуално е илюзия,страшно е наблюдателна над това,което я интересува.

Изобретателна. Може да ви напише цяло есе по литература от четири страници на тематика с,която не  е осведомена, освен това вътре ще има описателни обстоятелства и разсъждения.

Любознателна и осведомена и въпреки всичко самохвалството не е на мода при нея,затова тя  не парадира, би могла да ви даде съвет или да спомене едно две неща, само че няма да ви ги натрапва. Не съди хората всеки си има собствен живот и ще си го живее по този начин, както откри за добре.

Хората постоянно са склонни да настояват,че ВЕЗНИ,като цяло са лицемери и интересчии само че тя и ЛИСИЦАТА от баснята на Лафонтен, щом не стигнала гроздето, с цел да се утеши си рекла,че е кисело и не става за ястие.

Жената – Везни се стреми да поддържа другарски връзки с всички и да прави положително усещане досега, в който не се отнесете НЕКОРЕКТНО към нея. Според зависи обстановката и събитията,вие ще забележите,че нейното държание е отражение на вашето отношение.

В тази зодия няма,, Гъзоблизци,, с опрощение, в случай че се държите неприятно и неуважително,ще получите същото и противоположното.

Тя е заобиколена от познати лица,но извънредно малко са същинските,доверени хора в живота и. За тези персони на, които дамата – Везни държи,тя е способна на всичко. Нарече ли ви един път другар бъдете сигурни на 99%,че не просто приказка а безпогрешно възприятие,което е усетила.

Ще ви почита и ще ви поддържа, ще зареже себе си с цел да почувства вас

Единствените хора на, които би дала прошка и разрешила съвсем всичко са единствено и ЕДИНСТВЕНО тези на,които е поверила на съкровените си секрети и държи близо до сърцето.

Това е по този начин не,защото я галят с перце а тъй като знае,че ще и кажат истината, ще и вършат забележки, ще се тормозят за нея, ще се интересуват от нейното здраве даже ще и покачат звук щом е сбъркала, тя доста добре знае,какво значи другарството.

Това е дамата, която постоянно ще откри метод да излезе от задънена улица. Проблемите не я паникьосват а в противен случай окуражават я да им откри решение. Дори таванът да стартира да пада над главата и дамата – Везни няма да изгуби посоката на мислите си.

Не бъркайте съмнението и с неведение и колебливост! Тя е привикнала всичко да обмисля доста добре преди да вземе извънредно и дефинитивно решение. Въпреки това е способна и на импулсивни решения,но те още веднъж са в резултат на ред събития преди този момент.

Не харесва да я командват и има два разновидността да го разберете:

1. С времето, след,като търпеливо е изчакала сами да се сетите, ще получите тъкмо това,което не желаете.                                                             2. На момента,когато импулсивната и страна надделее и разсъдъкът и реши, че сте прекрачили границата с наглостта си да и казвате,какво да прави ще има скандал или спор а никой не желае да спори нея.

КАК ОТМЪЩАВА ДЪЩЕРЯТА НА ВЕНЕРА:

За нея си е чиста загуба на време и нездравословна сила да крои проекти за възмездие към някой.

Все отново,ако сте я наранили или засегнали по някакъв ужасяващ метод, нещата се случват от единствено себе си. Да поясним обаче става дума не за приятелки и родственици а за любовна история.

Везната се отдава във всичко,което прави – изненади, дарове, прекарвания, обич,грижа и със същата безрезервност,ако сте предали нейното доверие и сте я наранили ще си сложи за цел да ви заличи от живота си, да ви не помни изцяло.

БЕЗРАЗЛИЧИЕТО е по – неприятно от ОМРАЗАТА,защото и тя е тип възприятие. Красиво е да виждате по какъв начин тя ви обича, извънредно мъчително е обаче там където има усеща да наблюдаваш, по какъв начин те се стопяват.

Няма да ви кажем,че в напълно безобидна, тъй като не е тъкмо по този начин. Не е съдбовно,но въпреки всичко,като прочут манипулатор                                            ( което не постоянно е неприятно качество ) употребяващ основно безконечната си непорочност и съвсем,като квалифициран юрист желязна отбрана умее да ползва известни психо офанзиви.

Владее дипломацията и ужасно добре си служи с обстоятелства и умее да се аргументира постоянно.

КАКВО Е ДА ИМАТЕ ВРЪЗКА С ЖЕНАТА – ВЕЗНИ:

Чар в композиция с деликатност и видимо успокоение. Ако сте привлекли вниманието и тя трансформира своето лъчение в почтена полова фикция. Не е див звяр, по – скоро играе роля на жертва,защото тя е актриса на страстта умее да подчертава върху чувствата си,така че да повлияе на вашите сетива. Обожава флирта,но не с кого да е. Не харесва идентични хора с идентични подходи и заучени реплики парадиращи със своето полово предпочитание или визия.

Противно на ВСИЧКИ клюки и неправилни публикации за дамата – Везни тя не държи толкоз на визията, колкото на другите качества и умения.

Естествено и тя харесва красиви мъже,но в случай че не могат с един взор да подкосят краката и идеята е изгубена и безинтересна.

Като всяка жена обича СКЪПИТЕ ПОДАРЪЦИ и ЛУКСА, само че единствено те не я впечатляват.Отношението е значимо!

Тя е нощна птица, обича,както да е измежду навалица хора, по този начин и нощните уединени разходки в добра компания.

Жената Везни въплъщава почтеност, правдивост и възприятие за баланс. Тя има подарък слово, по тази причина нормално е доста отзивчива.

Освен това представителката на този зодиакален знак се слави със своята харизма, която неизбежно притегля и превзема хората в близост.

Дамата Везни въплъщава в себе си Ин и Ян и е възхитителна комбинация от логичност и безредни страсти, дефекти и сексапил. Въпреки това тя постоянно е отворена за разсъдъка и кротко ще признае грешките си, в случай че вие задоволително добре я убедите в правотата на своята позиция.

В колегата си тя търси СТРАСТ, ВЯРНОСТ, СВОБОДА и РАВНОПРАВИЕ!

Ако я сложите в рамка и възбраните ред неща,тя ще стори същото с вас.

Ако пък и дадете независимост и тя разбере,че може да ви има довери,ще имате една прелестна връзка,защото с изключение на всички качества изброени до тук постоянно ще се сложи на ваше място и в никакъв случай не я боли глава преди лягане …..

Границата е доста тънка обаче, не трябва да я сравнявате в никакъв случай с други дами,нито да и давате мотив да си мисли,че не е значима за вас, тъй като най-после може да се окаже,че вие сте престанали да бъдете значим за нея!

Би се влюбила във вас не в това,което имате или можете да и предложите, само че да сте наясно,че би трябвало да и дадете сигурност и опора.

Не обича мъже,които се вдетиняват и не желаят да проумеят естествени неща,като възрастни или знаят по- малко от нея, тя е любознателна и в случай че нямате на,какво да я научите и се държите жестоко връзката ви няма да има триумф.

В спалнята нейната основна дума е – драма. Облечена сякаш инцидентно в транспарантна материя, която на фона на нощното осветяване реализира необикновен резултат.

Страстна натура е и знаете,какво значи това. Има огромен полов вкус нормално.

С едно финално изречение: С нея е мъчно без нея още по – мъчно.

Инфо: https://hotzodiac.wordpress.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР