Жена от Саудитска Арабия, прекарала години в защита на равноправието

...
Жена от Саудитска Арабия, прекарала години в защита на равноправието
Коментари Харесай

Женска мечта на път да се сбъдне в Саудитска арабия! Активистка най-накрая ще подкара мощен Форд Мустанг

Жена от Саудитска Арабия, прекарала години в отбрана на равноправието сред половете в кралството, ще получи гратис състезателен автомобил Mustang след анулацията на възбраната дамите да карат в страната. 63-годишната Сахар Насиф е една от най-отявлените деятели, прекарала години в битка за правата на дамите в Саудитска Арабия, написа в. " Метро ". Тя даже е била задържана в предишното за това, че се е снимала по какъв начин кара из Джеда.

Сахар бе извънредно щастлива, когато предходната седмица крал Салман издаде кралски указ, с който анулира възбраната за шофиране за дами. „ Много съм разчувствана. Всички са разчувствани. Направо не знам какво да върша “, сподели тя пред Би Би Си. „ Ще си купя Форд Мустанг “, добави тя.

Hi @Da7eyatAlmojtam, we'd like to give you your dream car.#MustangSahar #SaudiWomenCanDrive https://t.co/Tln8aiWUNU
— Ford Middle East (@FordMiddleEast) September 29, 2017
След като компанията Форд научила за вълнението на Сахар, там се решили на необикновен жест – да й бъде подарен мечтания Мустанг. „ Здрасти Сахар, бихме желали да ти подарим твоята кола фантазия “, написали те на дамата в Туитър.

„ Толкова съм разчувствана. Поредната ми фантазия се сбъдва. Винаги, когато видя Форд Мустанг, си споделям, че това е колата за мен “, дала отговор тя.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР