Жена, която пожела да остане анонимна, разказа в популярния форум

...
Жена, която пожела да остане анонимна, разказа в популярния форум
Коментари Харесай

„Срамувам се: Семейството на жена смята, че тя няма човешко ДНК

Жена, която пожела да остане анонимна, описа в известния конгрес Reddit за това по какъв начин е направила два ДНК теста и всякога резултатите са били " разочароващи ".  

Момичето написа, че брат й е купил тестовите комплекти на цялото семейство за развлечение.

„ Всички взеха цитонамазка и получиха своите резултати, които демонстрираха, че всички сме родственици, само че моите резултати бяха неубедителни “, сподели дамата.

Според нея компанията й е изпратила нов набор от ДНК, като е решила, че оригиналът е бил развален при превозване или че тя не е минала разбора вярно, пише Mirror. След наново изпращане на цитонамазките обаче момичето получава персонално писмо от производителите.

„ Изпратиха ми нов комплект за още един тест и това също беше неубедително. Компанията ми изпрати имейл, в който главно споделяше, че в никакъв случай няма да мога да мина теста. Сега фамилията ми споделя, че нямам човешка ДНК и че би трябвало да съм гущер. Те издават гущерски звуци, когато съм в близост и се срамя “, добави тя.

Повечето консуматори се засмяха на нейното самопризнание, само че имаше и такива, които допуснаха, че някой поставя доста старания, с цел да „ скрие истината “.

„ Някой се постара доста, с цел да скрие истината за вашето ДНК… Какво направи майка ви? “, написа един консуматор на форума.

Илюстративна фотография: Pexels
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР