Железни ковид мерки ще покаже в четвъртък, 10 юни 2021

...
Железни ковид мерки ще покаже в четвъртък, 10 юни 2021
Коментари Харесай

Албена показва на Кунчев железни ковид мерки

Железни коронавирус ограничения ще покаже в четвъртък, 10 юни 2021 година, най-красивият български курорт " Албена " на държавния основен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев. Той и представители на Министерство на туризма са на посещаване във ваканционното населено място и ще проследят целия развой по идването, настаняването и обслужбането на гостите в курорта.

Кунчев ще види слагането на ваксини в сертифицирания личен Център за имунизация, който работи в " Албена " от началото на април.

Целият личен състав на ваканционното населено място е 100 % имунизиран, с цел да се усещат гостите на курорта оптимално предпазени, оповестиха от ваканционно населено място " Албена ".

Още през предходната година обичаният на всички резорт бе първият, който вкара ясно написани правила за деяние в разгара на пандемията COVID-19 и още оттогава се трансформира в образец за всички останали в сектора, напомнят от курорта. И декларират: " След цяла година опит " Албена " е по-подготвена от всеки път за летния сезон 2021 и ще посреща гостите си 100% имунизиран личен състав от подлежащите на имунизация и извънредно положителни ограничения за сигурност и стерилизация. ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР